У світі кулінарії завжди є місце для унікальних та незвичайних рецептів, які дозволяють насолодитися новими смаками та текстурами. Сьогодні у нас є для вас такий рецепт - котлети з індички з капустою та сиром. Це смачна та поживна страва, яку неодмінно варто спробувати.

Детальніше про приготування котлет з індички з капустою та сиром читайте у нашому матеріалі.

Для приготування котлет з індички з капустою та сиром нам знадобиться:

Філе індички – 400 г Сир - 100 г Капуста білокачанна - 100 г Цибуля ріпчаста - 75 г (1 шт.) Олія - ​​45 мл (3 ст. ложки) Сіль за смаком Перець чорний мелений - 2 щіпки

Спосіб приготування котлет з індички з капустою та сиром:

Очистіть та промийте філе індички, потім обсушіть його для котлет з індички з капустою та сиром.

Наріжте цибулю середніми кубиками. Добряче наріжте капусту. Наріжте філе індички великими шматочками котлет з індички з капустою і сиром.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

Пропустіть філе, цибулю, сир і капусту через м'ясорубку та помістіть у миску. Додайте в фарш сіль чорний перець, ретельно перемішайте.

Вологими руками сформуйте невеликі котлети з фаршу (приблизно 1 столова ложка - 1 котлета).

Розігрійте 2 столові ложки олії в сковороді і викладіть котлети з індички з капустою і сиром.

Смажте котлети з індички з капустою та сиром на середньому вогні з одного боку протягом 4 хвилин до отримання рум'яної скоринки. Потім переверніть і смажте ще 8-10 хвилин на середньому вогні, накривши кришкою сковороду. Не потрібно додавати додаткову олію, тому що з котлет виділиться достатньо соку для обсмажування.

Якщо котлети з індички з капустою та сиром матимуть різкий запах цибулі, можна перекласти в сотейник і залити 150 мл кип'яченої води. Покрийте кришкою та тушкуйте на маленькому вогні протягом 10 хвилин.

Ваші котлети з індички з капустою та сиром готові. Це смачна та поживна страва, яку можна подавати з будь-якими гарнірами або салатами. Насолоджуйтесь!

Читайте також:

Це стане вашою фірмовою стравою на вихідних: рецепт пасти з гарбузом, сиром та часником

Коли немає часу, але хочеться чогось смачненького: рецепт швидкого пирога на кефірі з сосисками та сиром

Це потрібно спробувати: рецепт ніжних рулетів із малосольної скумбрії