У світі кулінарії завжди є місце для унікальних та незвичайних рецептів, які дозволяють насолодитися новими смаками та текстурами. Сьогодні у нас є для вас такий рецепт - котлети з індички з капустою та сиром. Це смачна та поживна страва, яку неодмінно варто спробувати.
Детальніше про приготування котлет з індички з капустою та сиром читайте у нашому матеріалі.
Для приготування котлет з індички з капустою та сиром нам знадобиться:
Філе індички – 400 г Сир - 100 г Капуста білокачанна - 100 г Цибуля ріпчаста - 75 г (1 шт.) Олія - 45 мл (3 ст. ложки) Сіль за смаком Перець чорний мелений - 2 щіпкиСпосіб приготування котлет з індички з капустою та сиром:
Очистіть та промийте філе індички, потім обсушіть його для котлет з індички з капустою та сиром.
Наріжте цибулю середніми кубиками. Добряче наріжте капусту. Наріжте філе індички великими шматочками котлет з індички з капустою і сиром.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Пропустіть філе, цибулю, сир і капусту через м'ясорубку та помістіть у миску. Додайте в фарш сіль чорний перець, ретельно перемішайте.
Вологими руками сформуйте невеликі котлети з фаршу (приблизно 1 столова ложка - 1 котлета).
Розігрійте 2 столові ложки олії в сковороді і викладіть котлети з індички з капустою і сиром.
Смажте котлети з індички з капустою та сиром на середньому вогні з одного боку протягом 4 хвилин до отримання рум'яної скоринки. Потім переверніть і смажте ще 8-10 хвилин на середньому вогні, накривши кришкою сковороду. Не потрібно додавати додаткову олію, тому що з котлет виділиться достатньо соку для обсмажування.
Якщо котлети з індички з капустою та сиром матимуть різкий запах цибулі, можна перекласти в сотейник і залити 150 мл кип'яченої води. Покрийте кришкою та тушкуйте на маленькому вогні протягом 10 хвилин.
Ваші котлети з індички з капустою та сиром готові. Це смачна та поживна страва, яку можна подавати з будь-якими гарнірами або салатами. Насолоджуйтесь!
Читайте також:
Це стане вашою фірмовою стравою на вихідних: рецепт пасти з гарбузом, сиром та часником
Це потрібно спробувати: рецепт ніжних рулетів із малосольної скумбрії