Коли йдеться про приготування унікальних страв, наша кулінарна фантазія не знає меж. І сьогодні ми хотіли б поділитися з вами рецептом, який надасть вашому досвіду в кулінарії особливу родзинку — рецепт м'ясних котлет по-івано-франківськи.
Докладніше про приготування м'ясних котлет по-івано-франківськи читайте у нашому матеріалі.
Для приготування м'ясних котлет по-івано-франківськи нам знадобиться:
- яловичина - 250 г
- свинина - 250 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- яйце - 5 шт.
- крохмаль
- молоко — 350 мл
- олія - 1 ч. л.
- масло вершкове - 100 г
- погано почуватися
- сіль
Спосіб приготування м'ясних котлет по-івано-франківськи:
Для приготування м'ясних котлет по-івано-франківськи, почнемо з нарізки м'яса та цибулі. Пропустимо їх через м'ясорубку і посолимо до смаку для м'ясних котлет по-івано-франківськи.
Для приготування млинців збиваємо яйця разом з 1,5 столовими ложками крохмалю, додаємо сіль і акуратно перемішуємо віночком. Поступово вливаємо 150 мл молока, продовжуючи збивати блендером. Розжарюємо тісто і випікаємо кілька млинців на олії. Потім кладемо на кожен млинець фарш і загортаємо в рулети.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Для приготування соусу для м'ясних котлет по-івано-франківськи, розтоплюємо вершкове масло в ковшіку, додаємо 3,5 столові ложки борошна та активно перемішуємо. Посолити на смак і поступово вливаємо 200 мл молока. Продовжуємо активно помішувати віночком до отримання однорідної консистенції.
Виливаємо невелику кількість соусу для м'ясних котлет по-івано-франківськи на дно форми, потім викладаємо рулети з фаршем на соус. Зверху рясно заливаємо соусом і рівномірно розподіляємо його. Далі поміщаємо форму зі стравою в духовку і готуємо при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин, щоб страва стала готовою.
Готові млинці з фаршем, куполом вкритими апетитним соусом, набувають неповторного смаку і аромату. Ласощі готуються з любов'ю і потребують певного часу та зусиль, але результат того вартий. Тож приємного апетиту! Насолоджуйтесь цією смачною та оригінальною стравою.
Читайте також:
Ви точно з'їсте відразу 5 штук: рецепт котлет з індички з капустою та сиром
Витратьте 30 хвилин, а задоволення - на весь вечір: рецепт картопляної запіканки з тушонкою
Це стане вашою фірмовою стравою на вихідних: рецепт пасти з гарбузом, сиром та часником