Інгредієнти:

430 грам очищеного гарбуза.

2 яйця.

25 г твердого сиру.

3 столові ложки муки (+ додатково для приготування форми).

1 столова ложка кукурудзяного крохмалю.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

1 чайна ложка розпушувача.

1 столова ложка майонезу.

2 стебла зеленої цибулі.

1 гілочка свіжої петрушки.

1 гілочка свіжого кропу.

0,5 чайної ложки меленої паприки.

Перець чорний мелений (за смаком).

Солити за смаком.

Вершкове масло (для приготування форми).

Для начинки:

1 помідор.

25 г твердого сиру.

1 зубчик чеснока.

Підготовка інгредієнтів:

Очистіть і дрібно натріть гарбуз.

Натріть сир, використовуючи велику тертку.

Зелену цибулю, свіжу петрушку та свіжий кріп вимийте, потім дрібно наріжте ножем.

Нарізаємо помідор тонкими скибочками.

Очистіть і дрібно наріжте часник.

Приготування тіста:

У мисці змішайте тертий гарбуз, яйця та майонез.

Приправте меленим чорним перцем, паприкою та сіллю. Добре перемішати.

В іншій мисці змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль та розпушувач. Змішайте ці сухі інгредієнти разом.

Додайте суміш сухих інгредієнтів до гарбузової суміші та добре перемішайте до однорідної маси.

Додайте в тісто нарізану зелену цибулю, свіжу петрушку, свіжий кріп і тертий сир. Змішайте все разом, доки не утвориться липке тісто.

Приготування піци:

Розігрійте духовку до 170 градусів за Цельсієм (340 градусів за Фаренгейтом).

Змастіть форму діаметром 23 см (9 дюймів) вершковим маслом та присипте її борошном.

Викладіть тісто у форму, рівномірно розподіливши його по дну і сформувавши невисокий борт або борт.

Викладіть нарізані помідори поверх гарбузової скоринки.

Помірно посипте помідори подрібненим часником.

Поступово розподіліть тертий сир поверх піци.

Помістіть форму в духовку і випікайте 35–40 хвилин при температурі 170 ℃ (340 °F).

Оздоблення та сервірування:

Коли гарбузова піца з помідорами та сиром буде готова, дайте їй трохи охолонути.

Акуратно дістаньте піцу із форми.

Наріжте та подавайте.

Читайте також:

Щоб не потрапити в халепу: коли насправді потрібно переходити на зимову гуму

Відразу кілька багатоповерхівок перетворилися на пекельну купу пилу: відео з Туреччини, яке вразить кожного

Наступного року ви збиратимете перець відрами та кошиками: як правильно зібрати насіння восени