Інгредієнти:
430 грам очищеного гарбуза.
2 яйця.
25 г твердого сиру.
3 столові ложки муки (+ додатково для приготування форми).
1 столова ложка кукурудзяного крохмалю.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
1 чайна ложка розпушувача.
1 столова ложка майонезу.
2 стебла зеленої цибулі.
1 гілочка свіжої петрушки.
1 гілочка свіжого кропу.
0,5 чайної ложки меленої паприки.
Перець чорний мелений (за смаком).
Солити за смаком.
Вершкове масло (для приготування форми).
Для начинки:
1 помідор.
25 г твердого сиру.
1 зубчик чеснока.
Підготовка інгредієнтів:
Очистіть і дрібно натріть гарбуз.
Натріть сир, використовуючи велику тертку.
Зелену цибулю, свіжу петрушку та свіжий кріп вимийте, потім дрібно наріжте ножем.
Нарізаємо помідор тонкими скибочками.
Очистіть і дрібно наріжте часник.
Приготування тіста:
У мисці змішайте тертий гарбуз, яйця та майонез.
Приправте меленим чорним перцем, паприкою та сіллю. Добре перемішати.
В іншій мисці змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль та розпушувач. Змішайте ці сухі інгредієнти разом.
Додайте суміш сухих інгредієнтів до гарбузової суміші та добре перемішайте до однорідної маси.
Додайте в тісто нарізану зелену цибулю, свіжу петрушку, свіжий кріп і тертий сир. Змішайте все разом, доки не утвориться липке тісто.
Приготування піци:
Розігрійте духовку до 170 градусів за Цельсієм (340 градусів за Фаренгейтом).
Змастіть форму діаметром 23 см (9 дюймів) вершковим маслом та присипте її борошном.
Викладіть тісто у форму, рівномірно розподіливши його по дну і сформувавши невисокий борт або борт.
Викладіть нарізані помідори поверх гарбузової скоринки.
Помірно посипте помідори подрібненим часником.
Поступово розподіліть тертий сир поверх піци.
Помістіть форму в духовку і випікайте 35–40 хвилин при температурі 170 ℃ (340 °F).
Оздоблення та сервірування:
Коли гарбузова піца з помідорами та сиром буде готова, дайте їй трохи охолонути.
Акуратно дістаньте піцу із форми.
Наріжте та подавайте.
Читайте також:
Щоб не потрапити в халепу: коли насправді потрібно переходити на зимову гуму
Наступного року ви збиратимете перець відрами та кошиками: як правильно зібрати насіння восени