Куряче філе в морквяному клярі - це просте та швидке блюдо, яке відмінно підходить для обіду або вечері. Ароматна морква додає соковитості та яскравості, а кляр надає філе ніжності та красивої золотистої скоринки. Готувати куряче філе в морквяному клярі дуже легко, тому навіть кулінари-початківці впораються з ним без проблем.
Докладніше про те, як приготувати куряче філе в морквяному клярі читайте у нашому матеріалі.
Для приготування курячого філе в морквяному клярі нам знадобиться:
- Філе куряче - 300 г
- Морква - 2 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
- Зелень (кріп, петрушка)
- сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Олія соняшникова (для смаження)
Спосіб приготування курячого філе в морквяному клярі:
Ми нарізаємо філе дрібними кубиками та приправляємо сіллю для курячого філе в морквяному клярі.
Морква терем на тонкій тертці для курячого філе в морквяному клярі.
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Додаємо збиті яйця до тертої моркви для курячого філе в морквяному клярі.
Поступово вводимо борошно. Також додаємо свіжу зелень.
Приправляємо сіллю, перцем та улюбленими спеціями. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти для курячого філе в морквяному клярі.
Обвалюємо шматочки філе в борошні. Потім занурюємо їх у морквяний кляр.
Смажити куряче філе в морквяному клярі на сковороді з двох боків до готовності.
Подаємо куряче філе в морквяному клярі на стіл, прикрашаючи його свіжою зеленню.
Готово! Таким чином подаємо цю страву, надаючи їй привабливого вигляду за допомогою ароматної зелені.
Читайте також:
Це неймовірно смачно: рецепт стейків з гарбуза з соєвим соусом та часником
Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами