Щоб приготувати саламур із товстолоба, спочатку приготуємо овочевий бульйон. Для цього в каструлю вливаємо 2 л води, додаємо нарізані моркву та цибулю, зубок часнику та 0,5 ч. л. солі. Готуємо до готовності овочів. Потім вливаємо 200 мл яблучного оцту та доводимо до кипіння.

Підготовлену тушку риби розрізаємо на однакового розміру шматки та викладаємо у гарячий бульйон. Таким чином, риба гаситиметься і варитиметься в гарячому кислому бульйоні. Це надасть унікального смаку нашому майбутньому саламуру.

Поки риба готується, готуємо маринад. Нарізаємо кріп, додаємо до нього дрібно нарізані кілька зубків часнику.
Коли риба звариться, перекладаємо її в маринад. Частину бульйону, в якому варилася риба, доливаємо до маринаду. Додаємо трохи солі, цукру, а також оцту до смаку (приблизно 50 мл), щоб було не кисло, але й не прісно.
Закуску поміщаємо в холодильник на 1-2 години маринуватися.

Смачний саламур із товстолоба готовий! Дістаємо рибу, робимо красиву презентацію, пробуємо та насолоджуємось!

Читайте також:

Такого клювання ви ще не бачили: названо найкращі дні для риболовлі у вересні. Запишіть дати

На такому б на рибалку їздити: як виглядає Hummer для подорожей з другим поверхом, що висувається.

Ловитиметься короп, сом і карась: розкрито секрет хорошого клювання. Така рибалка запам'ятається

Популярні новини зараз

"Зустрінемося у суді": учасниця шоу "Холостяк" Софія Шамія втекла від Цимбалюка і погрожує

Діти не вміють читати до сьомого класу: зізнання вчительки розбурхало батьків: хто винен — школа чи сім’я

Tesla готує автопереворот: дешевий електрокар і гігантський "кібер-звір" вже на горизонті

"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки

Показати ще