Готуємо необхідні продукти:

  • борошно пшеничне 350 г;
  • вода 100 г;
  • олія рослинна 40 грам (+ для смаження);
  • сіль 3 грами;
  • цукор 80 грам;
  • гарбуз 250 грам.

Змішайте половину порції борошна та сіль.

Влийте воду. Влийте олію без запаху. Перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Всипте борошно, що залишилося, і замісіть тісто, дайте йому постояти під рушником 15-20 хвилин.

Поки тісто "відпочиває", можна зайнятися начинкою для пиріжків.

Для цього очищений гарбуз потрібно натерти на середній тертці та змішати з цукром.

Готове тісто необхідно обім'яти та розділити на невеликі шматочки. З кожної частини тіста скачати кульку і викласти в центр ложку начинки. Пиріжки защипніть, надайте форму.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

Розігрійте олію на сковороді, викладіть пиріжки, починіть смажити на середньому вогні. Коли підрум'яняться, переверніть і смажте зі зворотного боку до золотистої скоринки.

Готові пиріжки потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.

Готові смажені пиріжки з гарбузом одразу подавайте до столу. Подавати на стіл теплими з молоком чи чаєм.

Читайте також:

Вся сім'я проситиме добавки: рецепт м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Ще апетитніше, ніж пиріжки: рецепт турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді