Готуємо необхідні продукти:
- борошно пшеничне 350 г;
- вода 100 г;
- олія рослинна 40 грам (+ для смаження);
- сіль 3 грами;
- цукор 80 грам;
- гарбуз 250 грам.
Змішайте половину порції борошна та сіль.
Влийте воду. Влийте олію без запаху. Перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Всипте борошно, що залишилося, і замісіть тісто, дайте йому постояти під рушником 15-20 хвилин.
Поки тісто "відпочиває", можна зайнятися начинкою для пиріжків.
Для цього очищений гарбуз потрібно натерти на середній тертці та змішати з цукром.
Готове тісто необхідно обім'яти та розділити на невеликі шматочки. З кожної частини тіста скачати кульку і викласти в центр ложку начинки. Пиріжки защипніть, надайте форму.
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Розігрійте олію на сковороді, викладіть пиріжки, починіть смажити на середньому вогні. Коли підрум'яняться, переверніть і смажте зі зворотного боку до золотистої скоринки.
Готові пиріжки потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Готові смажені пиріжки з гарбузом одразу подавайте до столу. Подавати на стіл теплими з молоком чи чаєм.
Читайте також: