Готуємо необхідні продукти:

  • борошно пшеничне 350 г;
  • вода 100 г;
  • олія рослинна 40 грам (+ для смаження);
  • сіль 3 грами;
  • цукор 80 грам;
  • гарбуз 250 грам.

Змішайте половину порції борошна та сіль.

Влийте воду. Влийте олію без запаху. Перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Всипте борошно, що залишилося, і замісіть тісто, дайте йому постояти під рушником 15-20 хвилин.

Поки тісто "відпочиває", можна зайнятися начинкою для пиріжків.

Для цього очищений гарбуз потрібно натерти на середній тертці та змішати з цукром.

Готове тісто необхідно обім'яти та розділити на невеликі шматочки. З кожної частини тіста скачати кульку і викласти в центр ложку начинки. Пиріжки защипніть, надайте форму.

Популярні новини зараз

Не пропусти: шалений зорепад Оріоніди 2025 обвалить нічне небо України, коли дивитись

Через цей овоч ваш часник слабшає і дрібніє: помилка, яку повторюють 8 з 10 городників

ЄС "закриває двері" для українців? Тимчасовий захист завершується, що чекає на мільйони біженців

4 знаки Зодіаку, яким краще не довіряти свої секрети

Показати ще

Розігрійте олію на сковороді, викладіть пиріжки, починіть смажити на середньому вогні. Коли підрум'яняться, переверніть і смажте зі зворотного боку до золотистої скоринки.

Готові пиріжки потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.

Готові смажені пиріжки з гарбузом одразу подавайте до столу. Подавати на стіл теплими з молоком чи чаєм.

Читайте також:

Вся сім'я проситиме добавки: рецепт м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Ще апетитніше, ніж пиріжки: рецепт турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді