Якщо ви любитель різноманітних смаків та екзотичних страв, то розкішний омлет по-єврейськи точно вам припаде до смаку. Представляємо вашій увазі розкішний омлет по-єврейськи – традиційна страва середземноморської та ізраїльської кухні, яка також відома як шакшука. Це яскрава та соковита страва з базовими інгредієнтами, такими як цибуля, перець, помідори та яйця, приправлена ароматними спеціями.
Докладніше про приготування розкішного омлету по-єврейськи читайте у нашому матеріалі.
Для приготування розкішного омлету по-єврейськи нам знадобиться:
- Оливкова олія - 1 столова ложка
- Цибуля - ½ штуки
- Часник - 1 зубчик
- Солодкий перець – 1 штука
- Помідори – 4 штуки
- Томатна паста - 2 столові ложки
- мелений кумін (зіра) - 1 чайна ложка
- Паприка - 1 чайна ложка
- мелений чорний перець - щіпка
- Цукор - щіпка
- Сіль за смаком
- Куряче яйце - 5 штук
- Рубана петрушка - за смаком
Підігрійте оливкову олію в глибокій сковороді для розкішного омлету по-єврейськи. Приготуйте цибулю, обсмажуючи її до прозорості для розкішного омлету по-єврейськи. Додайте часник і продовжуйте гасити ще хвилину-дві для розкішного омлету по-єврейськи.
Після цього покладіть нарізаний болгарський перець і готуйте разом із цибулею приблизно 5-7 хвилин. Потім додайте помідори та томатну пасту у сковороду, добре перемішайте. Приправте спеціями та цукром, ще раз перемішайте і продовжуйте готувати 5-7 хвилин. Якщо потрібно, посоліть і поперчіть до смаку, і якщо чогось не вистачає, можна додати додатково солі, цукру або перцю для розкішного омлету по-єврейськи.
Один за одним додайте яйця до сковороди для розкішного омлету по-єврейськи, накрийте кришкою і готуйте 10-15 хвилин до бажаного ступеня готовності розкішного омлету по-єврейськи.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
За цей час соус трохи загусне, тому стежте, щоб не пересушився, інакше розкішний омлет по-єврейськи може підгоріти. Традиційно розкішний омлет по-єврейськи подають із підсушеним напоєм, а саму шакшуку подавайте прямо в сковороді, особливо якщо у вас чавунна сковорода.
Читайте також:
Їх з'їдають по 8 штук: рецепт соковитих картопляних зраз з баклажанами
Швидко, соковито і дуже апетитно: рецепт реберців з картоплею в мікрохвильовій печі
Смак просто чудовий: рецепт сирного рулету з оливками та помідорами