Давайте уявимо собі апетитну страву, в якій поєднуються ніжне м'ясо, ароматні трави та вишуканий соус. Саме таку страву можна приготувати, дотримуючись простого та легкого рецепту.
Докладніше про приготування свинини, вимоченої в молоці та запеченої під сметанним соусом, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування свинини, вимоченої в молоці та запеченої під сметанним соусом, нам знадобиться:
- 500 г свинини
- 300 мл молока
- 1 яйце
- панірувальні сухарі
- сіль
- перець
- рослинна олія
соус:
- 150 г сметани (10-15%)
- 100 г сиру
- 3–4 зубчики часнику
- зелень за смаком
Спосіб приготування свинини, вимоченої в молоці та запеченої під сметанним соусом:
Для приготування свинини, вимоченої в молоці та запеченої під сметанним соусом, м'ясо слід нарізати завтовшки близько 1-1,5 см, після чого його потрібно трохи відбити і скласти в миску. Потім м'ясо слід залити молоком та залишити в холодильнику на 1-2 години.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Для приготування соусу для свинини, вимоченої у молоці та запеченої під сметанним соусом, необхідно дрібно нарізати зелень. Сир потрібно натерти на тертці і додати часник видавлений через часнику. Потім додати сметану, перемішати і додати зелень. Соус трохи посолити і поперчити, потім знову перемішати для свинини, вимоченої в молоці і запеченої під сметанним соусом.
Яйце слід злегка збити і посолити, поперчити. Після того, як м'ясо вимочиться в молоці, його потрібно дістати і обваляти в яйці, потім у сухарях. На сковороді з олією м'ясо слід обсмажити з одного боку, потім перевернути і обсмажити з іншого боку.
Після обсмажування м'ясо слід викласти у форму для запікання, потім на нього потрібно викласти соус. Запікати в духовці за температури 180 градусів приблизно 30-35 хвилин.
Читайте також:
Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром
Так робила тітка Сара для всієї Одеси: рецепт салату "Олів'є" по-єврейськи, який подається у лаваші
Навіть піцу не доведеться замовляти: рецепт сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами