складові

  • печериці свіжі 500 г;
  • олія 1 ст. ложка;
  • жирний сир 500 г;
  • яйце 1 штука;
  • сода ½ ч. ложки;
  • соль 1 ч. ложка;
  • вершкове масло|мастило| 50 г.

Помийте і дрібно наріжте печериці.

Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте гриби, доки не випарується рідина, приблизно 5 хвилин.

З'єднайте сир, яйце, соду та сіль. Пробийте занурювальним блендером у однорідну масу. Розтопіть вершкове масло|мастило| і вмішайте в сир.

У каструлі закип'ятіть воду. Поставте зверху миску з сиром так, щоб вона не торкалася рідини. Зменшити вогонь.

Готуйте, помішуючи, доки маса не почне плавитися. Ще раз пробийте блендером.

Популярні новини зараз

Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям

Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити

Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом

Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу

Показати ще

Додайте гриби і варіть сир до загусання приблизно 10-15 хвилин.

Перелийте в іншу ємність, накрийте харчовою плівкою та заберіть у холодильник мінімум на 1 годину.

Читайте також:

Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі

Це справжній ресторанний шедевр: рецепт кальмарів, фаршированих грибами, рисом та сиром у духовці