Печериці, обсмажені в пивному клярі, відмінно підійдуть як закуска на будь-який святковий стіл, а також під пиво.
Детальніше про приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі, нам знадобиться:
Печериці (невеликі) - 250 г Пиво світле – 250 мл Яйце - 1 шт. Борошно - 150 г (склянка об'ємом 250 мл) цукор - 1 ч. ложка Соль - 1/4 ч. ложки Паприка мелена - 1,5 ч. ложки Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки Олія - 100 млСпосіб приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі:
Для початку приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі, рекомендується використовувати невеликі печериці. Протріть їх вологим рушником, освіжіть зрізи на ніжках і очистіть від забруднень.
У мисці з'єднайте яйце, цукор, сіль, перець і паприку для найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі.
Чекає на Україну вже у 2026 році: екстрасенс зробила несподіване пророцтво
Штраф за брудні номери? Не поспішайте платити - поліція часто помиляється
Осіннє рівнодення 22 вересня: які знаки Зодіаку переживуть справжній енергетичний вибух
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
Поступово вливайте пиво тонким струмком, потім додайте борошно.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси. Кляр повинен бути густим для найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі.
Зануріть печериці в кляр для найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі.
Потім викладіть їх у сотейник або сковороду з розігрітою олією, так щоб гриби були наполовину занурені в олію. Смажте гриби на середньому вогні до золотистого кольору з усіх боків, приблизно 2-3 хвилини.
Викладіть гриби в клярі на паперову серветку, щоб вона ввібрала зайву олію. Потім обсмажте наступну партію грибів, додаючи олію за потреби.
Печериці у пивному клярі готові. Їх можна подавати самостійно або з соусом на ваш вибір.
Читайте також:
Ви не пошкодуєте, якщо це приготуєте: рецепт закусочної ковбаси, яка тушкується в яблучному соку
Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром