- вода 2.5 л;
-
цибуля ріпчаста 1 шт.;
-
морква 1 шт.;
-
картопля 3 шт.;
-
куряче філе 1 шт.;
-
рис 100 г;
-
лавровий лист 2 шт.;
-
сіль за смаком;
-
перець чорний мелений за смаком;
-
олія 30 мл;
-
плавлений сир 70 г;
-
зелень 20 г.
Овочі почистьте, помийте і наріжте шматочками. У киплячу підсолену воду покладіть цибулю, моркву, лаврові листи та картоплю. Доведіть до кипіння і варіть на помірному вогні до напівготовності овочів.
Філе помийте, наріжте кубиками, посоліть, поперчіть і обсмажте на олії до рум’яності, періодично помішуючи.
Тим часом у киплячий суп покладіть промитий рис і варіть до його готовності.
За кілька хвилин до готовності додайте в суп нарізані шматочки плавленого сиру й обсмажену курятину.
Подавайте готовий суп, посипавши подрібненою зеленню.
Читайте также:
Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити
Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Захочется съесть всю кастрюлю: рецепт тыквенного супа с курицей, цветной капустой и сыром
Одной тарелки вам точно будет мало: рецепт сливочного супа со сладким перцем и брынзой
Его захочется есть сразу двумя ложками: рецепт кукурузного крем-супа с крабовыми палочками