- вірменський лаваш – 1 шт;
- м'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грам;
- часник – 3 часточки;
- крабові палички – 100 г;
- зелень кропу - 0, 5 пучка;
- олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
- яйця курячі – 2 шт;
- борошно пшеничне – 1 ч. ложка.
Крабові палички звільнити від целофанової упаковки та дрібно нарізати.
Частки часнику очистити від сухої оболонки та натерти на дрібній тертці.
Сир викласти в миску та додати до нього часник. Масу добре вимішати.
Зелень кропу вимити у проточній воді, обсушити та дрібно нарізати.
Лаваш розрізати на 4 рівні прямокутники (скласти навпіл, розрізати, а потім кожну половинку знову скласти навпіл і розрізати).
На один пласт змастити плавлений сир. Сир посипати зеленню кропу. Зверху покрити крабовими паличками. Палички закрити другим пластом лаваша.
Щедрі виплати на дитину під загрозою: чому 50 тисяч можуть так і не дістатись батькам
Валіза, троє дітей і нуль тиші: Джамала показала, яким насправді буває “відпочинок” мам
Серпень-2025 під знаком змін: хто зустріне кохання, а хто переможе свої страхи – гороскоп для всіх знаків Зодіаку
Як забути про прополку: хитрий серпневий прийом проти бур'янів від колишніх городників
Повторити заповнення начинкою на другому та третьому пластах. Остаточно закрити четвертим пластом та притиснути.
Гострим ножем розрізати одержаний брикет на невеликі шматочки.
До яєць додати борошно. Масу трохи збити.
Напівфабрикати грінок рясно вмочити в яєчну масу і обсмажити на олії з двох сторін до підрум'янювання.
Читайте також:
Від шаурми ви точно відмовитеся: рецепт рулетів з куркою, квасолею та кукурудзою в лаваші
Якраз для тих, у кого мало часу: рецепт швидких пиріжків із лавашу із сиром на сковорідці
За один раз захочеться з'їсти все: рецепт сосисок у лаваші із сирно-яєчною начинкою
Такі не продаються навіть у кафе: рецепт хот-догу з фаршем та кукурудзою у тонкому лаваші