• вірменський лаваш – 1 шт;
  • м'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грам;
  • часник – 3 часточки;
  • крабові палички – 100 г;
  • зелень кропу - 0, 5 пучка;
  • олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
  • яйця курячі – 2 шт;
  • борошно пшеничне – 1 ч. ложка.

Крабові палички звільнити від целофанової упаковки та дрібно нарізати.

Частки часнику очистити від сухої оболонки та натерти на дрібній тертці.

Сир викласти в миску та додати до нього часник. Масу добре вимішати.

Зелень кропу вимити у проточній воді, обсушити та дрібно нарізати.

Лаваш розрізати на 4 рівні прямокутники (скласти навпіл, розрізати, а потім кожну половинку знову скласти навпіл і розрізати).

На один пласт змастити плавлений сир. Сир посипати зеленню кропу. Зверху покрити крабовими паличками. Палички закрити другим пластом лаваша.

Популярні новини зараз

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Повторити заповнення начинкою на другому та третьому пластах. Остаточно закрити четвертим пластом та притиснути.

Гострим ножем розрізати одержаний брикет на невеликі шматочки.

До яєць додати борошно. Масу трохи збити.

Напівфабрикати грінок рясно вмочити в яєчну масу і обсмажити на олії з двох сторін до підрум'янювання.

Читайте також:

Від шаурми ви точно відмовитеся: рецепт рулетів з куркою, квасолею та кукурудзою в лаваші

Якраз для тих, у кого мало часу: рецепт швидких пиріжків із лавашу із сиром на сковорідці

За один раз захочеться з'їсти все: рецепт сосисок у лаваші із сирно-яєчною начинкою

За такі ласощі вас носитимуть на руках: рецепт східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем

Такі не продаються навіть у кафе: рецепт хот-догу з фаршем та кукурудзою у тонкому лаваші