Коли мова заходить про домашні десерти, морквяне печиво із родзинками завжди викликає особливий інтерес. Поєднання солодкої моркви та родзинок робить ці ласощі не тільки смачними, а й корисними. А приготування морквяного печива – захоплюючий процес, який може стати частиною сімейної кулінарної творчості.

Детальніше про приготування морквяного печива з родзинками читайте у нашому матеріалі.

Для приготування морквяного печива з родзинками нам знадобиться:

  • Борошно пшеничне - 1,5-2 склянки
  • Морква подрібнена - 1 склянка
  • Цукор – до 0,5 склянки
  • Сметана – 0,5 склянки
  • Родзинки - 1-1,5 жмені
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Ванілін - 1 г або до смаку

Спосіб приготування морквяного печива з родзинками:

Родзинки для морквяного печива з родзинками слід ретельно промити й замочити у воді для розм'якшення. Моркву для морквяного печива з родзинками потрібно ретельно натерти, якщо у вас немає макухи, і якщо макуха заморожена, то її необхідно розморозити.

Змішайте подрібнену моркву з цукром та сметаною, ретельно перемішавши для морквяного печива з родзинками.

Популярні новини зараз

18 годин без світла - нова реальність: українців попередили про складний період та нові графіки

Прикмети та обряди на 22 вересня: зробіть це у день осіннього рівнодення, щоб кохання і успіх стали вашими союзниками

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Поступово додавайте борошно, змішане з розпушувачем та ваніліном.

Немає необхідності сильно місити тісто для морквяного печива з родзинками. Важливо, щоб усі інгредієнти були рівномірно змішані. Додайте в морквяне тісто приготовлені та обсушені родзинки.

Розкотіть морквяне тісто в пласт завтовшки 1-1,5 см і наріжте його на шматочки печива, наприклад трикутниками.

Розкладіть шматочки морквяного печива на змащене деко або пергаментний папір і запікайте в розігрітій духовці при 170-180 градусах близько 20 хвилин.

Морквяне печиво з родзинками готове. Воно м'яке, ароматне і корисне, ідеально підходить для перекусу або десерту.

Читайте також:

Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами

Такої смакоти ви ще не куштували: рецепт картопляних котлет, виготовлених з пюре

"Король осіннього столу": рецепт ситного рису з гарбузом та копченими ковбасками