Ви пам'ятаєте чудові дитячі спогади, коли всією сім'єю збирали свіжі яблука та перетворювали їх на смачні пироги? Тепер ми знову переживаємо цей чудовий досвід, знаходячи радість не тільки в насолоді стравою, а й у процесі її спільного приготування.
Цей рецепт допускає персоналізацію, пропонуючи можливість замінити груші чи смородину або відрегулювати рівень спецій на ваш смак.
Інгредієнти.
1 яйце.
Трохи солі.
30 г цукру.
На упаковці написано неправильно: скільки рідкого порошку для прання потрібно насправді
Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу
Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
130 мл молока
125 г борошна.
1/3 чайної ложки розпушувача.
1/3 чайної ложки цедри лимона.
1 чайна ложка кориці.
3 яблука.
Інструкції.
Розбийте яйце в глибоку миску, додайте щіпку солі та 30 г цукру. Ретельно збийте інгредієнти до однорідної маси.
У яєчно-цукрову суміш влийте 130 мл молока. Додайте 1/3 чайної ложки цедри лимона для освіжаючого аромату.
Поступово ввести 125 г борошна, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Розпушувача для пишності ввести 1/3 ч. л.
Коли тісто буде готове, додайте 1 чайну ложку кориці, щоб додати аромату, доповнивши яблучну начинку.
Вимийте та підготуйте яблука, видаливши шкірку та насіння. М'якуш наріжте невеликими кільцями товщиною 1 см.
Розігрійте сковороду, додавши невелику кількість олії.
Сформуйте з теста пиріжки, помістивши в центр яблучну начинку. Обсмажте пиріжки на розігрітій сковороді до золотистого кольору з обох боків.
Викладіть смажені пиріжки на рушник або папір, щоб увібрала зайву олію.
За бажанням перед подачею прикрасьте пиріжки цукровою пудрою.
Тепер насолоджуйтеся теплим ароматним ароматом домашніх яблучних пирогів з корицею, повертаючи заповітні моменти, проведені з близькими.
Читайте також:
Безліч крутих машин та десятки квартир: заарештовано майно депутата Дубинського. Подробиці
Ви позбавляєте себе справжнього аромату: через яку помилку при заварюванні кави вона стає несмачною
Як зберегти яблука твердими та свіжими всю зиму: способи, які вам точно допоможуть