Інгредієнти:

  • Буряк – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Капуста білокачанна - 1/4 качана
  • Томатная паста - 2 ст. л.
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Соль - 3 год. л.
  • Сушений кріп – 1 ч. л.
  • Вода - 2,5 л

Процес приготування:

  1. У великій каструлі наливаємо 2,5 літри води, ставимо на сильний вогонь. Поки вода гріється, переходимо до підготовки овочів.

  2. Очищаємо від шкірки і ріжемо картоплю великими шматочками, дрібно нарізаємо цибулю, а моркву та буряки натираємо на великій тертці. Тонко нашаткуємо або подрібнюємо капусту.

  3. Кладемо приготовлені овочі в киплячу воду. Перемішуємо, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь. Прикрити каструлю кришкою та варимо 10 хвилин.

  4. Поки борщ вариться, готуємо томатну заправку. У глибокій мисці змішуємо томатну пасту, олію, сіль і сушений кріп.

    Популярні новини зараз

    Готуйте свічки та заряджайте все: відключення світла повернулися в Україну

    Яка буде погода у вересні: прогноз ошелешить, до чого готуватись

    Яблука по 101 гривні? Скільки реально коштують фрукти у супермаркетах

    Марія Єфросиніна вперше за 22 роки забула про річницю і показала чоловіка з фронту

    Показати ще
  5. Через 10 хвилин відкриваємо каструлю і обережно додаємо томатну заправку в борщ. Перемішуємо, накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і даємо настоятися борщу кілька хвилин, щоб аромати добре з'єдналися.

  6. Подаємо гарячий борщ у тарілки. За бажанням додаємо сметану та подрібнений часник для більшого смаку. Виходить легкий і смачний дієтичний борщ, який напрочуд швидко готується всього за 20 хвилин. Такий рецепт підходить для тих, хто цінує смак та економить час на приготуванні чудової страви. Смачного!

Читайте також: