Шведський закусочний салат з малосольним оселедцем - це класична страва, яка відмінно підходить для тих, хто цінує легкість та свіжість у харчуванні.
Детальніше про приготування шведського закусочного салату з малосольним оселедцем читайте в нашому матеріалі.
Для приготування шведського закусочного салату з малосольним оселедцем нам знадобиться:
Філе оселедця солоною – 200 г Буряк відварений – 1 шт. Картопля відварена – 2 шт. Огірок свіжий – 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Кріп свіжий – 1 невеликий пучок Вершки 20% - 60 г Лимонний сік – 1 ст. ложка Мед – 1 ст. ложкаСпосіб приготування шведського закусочного салату з малосольним оселедцем:
Дрібно нарізаємо цибулю для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем після очищення. Огірок нарізаємо невеликими кубиками для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем, приблизно по півсантиметра в розмірі. Таким же чином нарізаємо відварену картоплю і зварений буряк. Важливо забезпечити однаковий розмір нарізаних овочів, щоб шведський закусочний салат з малосольним оселедцем мав однорідну і приємну текстуру. Передаємо нарізані овочі в глибоку миску для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем.
Туди ж додаємо дрібно нарізаний кріп. Філе оселедця також нарізаємо кубиками приблизно по півсантиметра і додаємо в миску до овочів для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем.
Перерахунок пенсій 1 квітня провели за новими правилами: що чекає працюючих пенсіонерів
Гороскоп на завтра, 12 квітня: танець Юпітера та Місяця допоможе налагодити життя – дійте
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Зростання пенсій, обвал цін на ліки, масова мобілізація, заборона на риболовлю та лікарняні: квітень багато змінить
Тепер готуємо заправку для салату. Для цього в глибоку миску поміщаємо сметану. Щоб отримати сік лимона, розкочуємо його робочою поверхнею, потім розрізаємо навпіл і видавлюємо сік у сметану. Додаємо мед і ретельно перемішуємо, доки не вийде однорідна суміш.
Потім додаємо приготовлену заправку салат і ретельно перемішуємо. Перекладаємо шведський салат з оселедцем та овочами у відповідну страву для подачі та подаємо до столу.
Читайте також:
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею
Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою