- Капуста білокачанна - 500 г
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
- Перець солодкий болгарський – 0,5 шт.
- Зелень – за смаком
Маринад:
- Рафінована соняшникова олія - 70 мл
- Цукор - 0,5 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Оцет - 1 ч.л.
- Вода - 0,5 ст.л.
- Часниковий порошок – 1 ч.л.
- Паприка солодка мелена копчена – 1 ч.л.
Капусту шаткуємо тонко, моркву натираємо на великій тертці, перець і цибулю наріжемо півкільцями.
Змішаємо в окремій мисці часник гранульований, паприку, оцет, сіль, цукор, воду. Розмішаємо, щоб усі інгредієнти з'єдналися.
Викладаємо отриману кашку в миску з овочами.
У ковші підігріємо до гарячого стану олію і гарячим виливаємо її в миску з овочами.
Перемішуємо. Додамо нарізану зелень.
Гріх чи обов’язок? Священник ПЦУ прокоментував роботу у ТЦК та дозвіл на мобілізацію
Путін читав Трампу історію Стародавньої Русі, Дональд мало не вийшов: що насправді діялося на Алясці
Куряче філе у вершково-сирному раю: ніжне м'ясо в густому соусі, від якого неможливо відірватися, рецепт
Город під загрозою: одна дрібниця, через яку ви втрачаєте половину врожаю
Ну, а далі - подаємо або відразу, або дамо настоятися 30 хвилин.
Читайте також:
Ніякого цукру та жодного оцту: як приготувати ідеальну квашену капусту перед святами
Обов'язково поставте на новорічний стіл: рецепт класичного вінегрету із квашеною капустою
Перекладіть її в інше місце: як потрібно правильно зберігати капусту, щоб вона не гнила і не чорніла