Курячі рулетики з плавленим сиром, беконом та зеленню - це неймовірно смачна страва, яка однозначно стане гідною прикрасою святкового столу. Страва готується просто, а виглядає дуже презентабельно, гідно святкового столу.

Для цього страви знадобляться найпростіші і найзвичніші продукти, які в результаті перетворяться на ідеальну, легку і ніжну закуску. Також їх можна подати як основну гарячу страву.

Отже, для приготування курячих рулетиків з плавленим сиром, беконом і зеленню знадобиться такий набір продуктів:

  • куряче філе – 350 г (2 шт.);
  • бекон копчений – 50 г (4 шт.);
  • сир плавлений – 100 г;
  • свіжа петрушка - 25 г (невеликий пучок);
  • борошно (для панірування) – 100 г;
  • яйця – 2-3 шт.;
  • олія рослинна - 30 мл (2 ст.ложки);
  • сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком);
  • перець чорний мелений - 1/5 ч. ложки.

Петрушка дрібно наріжте і змішайте в мисці з плавленим сиром.

Далі потрібно промити куряче філе під проточною водою і трохи обсушити паперовим рушником. Візьміть гострий ніж і обережно розріжте кожне філе вздовж на дві частини приблизно однакової товщини. Кожну половинку накрийте харчовою плівкою і трохи відбийте, посоліть і поперчіть.

Змастіть відбиті шматочки сирною сумішшю.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще
Викладіть на один край відбивної смужку бекону. Довгий бекон можна розрізати на частини та розкласти по всій поверхні грудки.

Починаючи з широкого боку філе, згорніть вологими руками щільні рулети. Залишіть рулети на 10 хвилин за кімнатної температури.

Через час увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів.
Розріжте кожен рулет поперек на 2 частини і запанируйте з усіх боків у борошні.

У миску розбийте яйця і перемішайте вилкою до однорідності. Зануріть (обмакніть) рулетики в яєчну суміш.

У сковороді розігрійте олію. На середньому вогні обсмажте рулетики з усіх боків до рум'яної скоринки по 3-4 хвилини.

Перекладіть рулетики у форму для запікання та відправте в розігріту духовку. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин до готовності (при проколюванні повинен виділятися прозорий сік).

Читайте також:

Всі подумають, що це суші: рецепт рулетиків з лаваша з шинкою та помідорами

Гості розбирають їх за пару хвилин: рецепт фуршетних рулетиків із оселедця з плавленим сирком та солоними огірками

Справжні новорічні ласощі: рецепт рулету з яловичини з сиром, запеченого в томатно-винному соусі

Від цієї одеської закуски ви точно не відмовитеся: рецепт рулетиків з лаваша з консервованою рибою