"Олів'є" з кальмарами - це смачна та корисна страва, яка стане чудовим доповненням до вашого столу в період посту. Кальмари – це чудове джерело білка, вони містять мінімум калорій та жирів. У поєднанні з іншими овочами та пісним майонезом вони утворюють поживний та збалансований салат.

Детальніше про приготування шикарного "Олів'є" з кальмарами читайте у нашому матеріалі.

Для приготування шикарного "Олів'є" з кальмарами нам знадобиться:

  • Кальмари – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Пісний майонез - за смаком
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування шикарного "Олів'є" з кальмарами:

  1. Кальмарів для "Олів'є" з кальмарами відваріть у підсоленій воді протягом 5-7 хвилин. Очистіть від шкірки, нутрощів і плівок. Наріжте кубиками або соломкою.
  2. Картопля для"Олів'є" з кальмарами очистіть і наріжте кубиками. Зваріть у підсоленій воді до готовності.
  3. Морква для"Олів'є" з кальмарами очистіть і наріжте кубиками. Зваріть у підсоленій воді до готовності.
  4. Мариновані огірки для "Олів'є" з кальмарами наріжте кубиками.
  5. Ріпчаста цибуля для"Олів'є" з кальмарами наріжте дрібними кубиками.
  6. З'єднайте всі інгредієнти в салатнику для приготування "Олів'є" з кальмарами.
  7. Заправте "Олів'є" з кальмарами пісним майонезом та сіллю за смаком. Акуратно перемішайте.

Читайте також:

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею

Популярні новини зараз

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна

Показати ще

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві

Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою