Насамперед підготуємо продукти приготування картоплі, запеченої із салом та цибулею у фользі.

Їх знадобиться зовсім небагато:

  • картопля – 5 шт.;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • сало сало - 100 г;
  • спеції за бажанням

картопля беріть тільки розсипчастих сортів. Картопля чистим і моїм. Цибулю чистимо.

Сало нарізаємо на скибочки завтовшки 0,5 сантиметра.

Цибулю нарізаємо кружальцями.

Картоплю розрізаємо вздовж навпіл і половину картоплі викладаємо сало.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

На другу половину картоплі викладаємо кружальця цибулі.

З'єднуємо дві половинки картоплі: одну з цибулею, іншу із салом. Солимо. Якщо у вас є улюблені спеції, посипаємо ними та щільно загортаємо у фольгу матовою стороною всередину, а блискучою – вгору. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.

Готову картоплю розрізайте вздовж ножем, не знімаючи фольгу, а розріз заповнюйте тим, що любите - сметаною, або олією, або йогуртом. Можете посипати паприкою, кропом.

Читайте також:
І для свят, і для вихідних: рецепт апетитної картоплі, фаршированої печінкою зі сметанним соусом

Схожий на великий голубець: рецепт ніжного терину з капусти, картопляного пюре та шинки.

Замінить будь-яку "шубу": рецепт українського салату з оселедця з солодким перцем, картоплею та солоними огірками

Під борщ їх можна з'їсти відразу 5 штук: старовинний рецепт картопляних пампушок із часниковим соусом

А ось це по-українськи: рецепт ситних та апетитних сирників з картоплі з цибулькою та сметаною