Пряний оселедець по-корейськи - це апетитна і пікантна закуска, яка стане прикрасою будь-якого столу. Вона ідеально підходить для святкового застілля або просто для сімейної вечері.

Рецепт приготування цього оселедця досить простий, але потребує певного часу. Зате результат того вартий! Оселедець виходить дуже смачним, ароматним і соковитим.

Докладніше про приготування пряного оселедця по-корейськи читайте у нашому матеріалі.

Для приготування пряного оселедця по-корейськи нам знадобиться:

  • Оселедець слабосолона - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Оцет столовий - 100 мл
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Приправа для корейської моркви – 1 ст. л.
  • Аджика - 1 ч. л. з гіркою
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія - ​​за смаком

Спосіб приготування пряного оселедця по-корейськи:

  1. Оселедець розрізаємо по черевці, видаляємо нутрощі, голову, плавці та хвіст. Рибу ретельно промиваємо для приготування пряного оселедця по-корейськи.

    Популярні новини зараз

    Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

    Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

    Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

    Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

    Показати ще
  2. Кожен оселедець обробляємо на філе (хребет з великими кістками видаляємо, а шкіру залишаємо).

  3. Філе оселедця нарізаємо на шматочки шириною близько 2,5 див.

  4. Складаємо шматочки оселедця в миску за рецептом пряного оселедця по-корейськи.

  5. Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями. Додаємо цибулю до оселедця.

  6. У мисці з'єднуємо оцет, перець, приправу для корейської моркви, аджику та сіль. Перемішуємо до однорідності.

  7. Приготовлений маринад додаємо в миску з оселедцем та цибулею.

  8. Добре перемішуємо за рецептом пряного оселедця по-корейськи.

  9. Забираємо рибу в холодильник на 1 добу. Можна залишити в мисці або перекласти оселедець у маринаді у скляну банку чи судочок.

  10. Через добу додаємо в ємність з рибою олію і перемішуємо.

  11. Пряний оселедець по-корейськи готовий.

Читайте також:

Дешево, смачно та швидко: рецепт закусочного листкового салату з кільки в томатному соусі з картоплею та морквою

М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді

Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами