Цей рецепт намазки із сала – справжнє смакове відкриття для тих, хто цінує насичений та цікавий смак.
Незважаючи на вишуканий смак, не варто забувати про його калорійність. Тим не менш, приготування цієї намазки – справжнє мистецтво, в якому поєднуються сольне сало, пікантний часник, волоські горіхи, а також мариновані огірки. Результат вражає своїм насиченим смаком та несподіваним поєднанням інгредієнтів.
Для приготування цієї смакоти вам знадобляться такі інгредієнти:
- 300 г солоного сала
- 3 зубчики часнику
- 2 ст. волоських горіхів
- 5 гілочок кропу
- 2 маринованих огірка
- 1 ч. л. чорного перцю
- 1 ч.л. перець
- 0,5 ч.л. червоного пекучого перцю
- Хліб (за смаком)
- Розмарин (за бажанням)
Процес приготування починається з підготовки сала: зріжте шкірку і наріжте на невеликі шматочки. Очистіть часник і наріжте крупно. Покладіть сало, часник і волоські горіхи в блендер, домагаючись однорідної консистенції.
Далі додайте нарізаний кріп і дрібно нарізані огірки мариновані в ту ж чашу. Приправте масу чорним перцем, паприкою та червоним перцем, ретельно перемішуючи.
Таке намазування на хліб можна подавати на темному хлібі.
Перед подачею рекомендується вийняти з холодильника заздалегідь, щоб вона трохи відтанула і придбала більш ніжну текстуру.
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Додатковим штрихом до цього кулінарного шедевра стануть гілочки розмарину, які додадуть хвойний аромат і додадуть страви витонченості. Сервіруйте цю намазку на стіл, дивуйте своїх гостей та насолоджуйтесь дивовижним поєднанням смаків.
Смачного!
Читайте також: