Курячі рулетики з квашеною капустою - це проста та смачна страва, яка ідеально підходить для сімейного обіду або вечері. Воно готується з доступних інгредієнтів та не потребує особливих кулінарних навичок.
Докладніше про приготування ніжних курячих рулетиків із квашеною капустою читайте у нашому матеріалі.
Для приготування ніжних курячих рулетиків з квашеною капустою нам знадобиться:
- 500 г курячого філе
- 200 г квашеної капусти
- 1 цибулина
- 3 ст. л. рослинної олії
- 2 яйця
- панірувальні сухарі
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування ніжних курячих рулетиків з квашеною капустою:
- Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на олії до м'якості та золотистого кольору.
- Квашену капусту віджати від розсолу та додати до цибулі.
- Обсмажувати всі разом, помішуючи ще 7 хвилин.
- Охолоджену начинку залишити.
- Куряче філе нарізати пластинками завтовшки близько 0,7 см.
- Злегка відбити шматочки філе через харчову плівку.
- З двох сторін посолити та поперчити.
- На один бік відбивної викласти начинку (приблизно 2 ст. л.).
- Згорнути філе з начинкою у рулет.
- Обваляти кожен рулет у панірувальних сухарях.
- Вмочити рулетики у збитих яйцях.
- Знову обваляти в панірувальних сухарях.
- Розігріти олію на сковороді й викласти рулетики швом вниз.
- Обсмажувати рулетики з усіх боків на середньому вогні 7-10 хвилин до готовності.
- Готові ніжні курячі рулетики з квашеною капустою подати гарячими.
Читайте також:
Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Краще будь-якого шашлику: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки
Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру
Смачніше, ніж будь-яка піца: рецепт швидкого та поживного обіду з яєць з шинкою