Цей дивовижний пиріг, що отримав назву "12 ложок", просто вражає своєю ніжністю, смаком та ароматом.

Це ідеальне частування для сімейного чаювання чи радісного прийому гостей. Незважаючи на свою простоту у приготуванні, цей бісквіт поза конкуренцією завдяки своєму винятковому смаку. Легка, як хмарка, з приємним цитрусовим букетом, вона справді тане в роті!

Цікаво, що цей десерт також відомий як "Італійський пиріг без ваг", і це пояснюється його особливістю - не потрібно ретельний вимір інгредієнтів за грамами або використання ваг.

Все дуже просто, тому що всі компоненти додаються у кількості 12 столових ложок. Цей рецепт стане легким випробуванням навіть для кулінара-початківця.

Також цікаво, що до тіста можна додати різні сухофрукти, горіхи або цукати, надаючи пирогу різноманітних відтінків смаку та текстури. А якщо використовувати цей бісквіт для приготування торта? Можливості кулінарної творчості тут безмежні.

Процес приготування цього чарівного десерту також легкий.

Просто збийте яйця з цукром і трохи солі, додайте молоко, олію, сік та цедру половини лимона. Після ретельного перемішування додайте муку і розпушувач тіста, щоб досягти однорідності консистенції. Тісто слід вилити у попередньо змащену олією форму для запікання, попередньо посипану мукою або манкою. Після цього випікайте пиріг у духовці за температури 180 градусів приблизно 30 хвилин.

Популярні новини зараз

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Як тільки "12 ложок" готовий, насолоджуйтесь ним у компанії ароматної кави, чаю або просто свіжого молока.

Щоб надати йому додаткового шарму, посипте готовий пиріг цукровою пудрою або прикрасьте глазур'ю на ваш смак.

Смачного!

Читайте також: