Зима - це час, коли хочеться побалувати себе смачною та ситною їжею. Капуста з м'ясом, запечена в духовці, - це чудова страва для сімейного обіду або вечері. Воно готується просто, але виходить дуже ароматним та апетитним.
Детальніше про приготування капусти, запеченої зі свининою в томатному соку, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування капусти, запеченої зі свининою в томатному соку, нам знадобиться:
- 1 качан білокачанної капусти
- 500 г свинини
- 1 цибулина
- 2 морквини
- 150 мл томатного соку
- 1 ст. л. рослинної олії
- сіль, перець за смаком
- лавровий лист
Спосіб приготування капусти, запеченої зі свининою в томатному соку:
- Капусту шаткуємо смужками. Додаємо сіль і трохи розминаємо руками.
- Цибулю та моркву очищаємо та нарізаємо великими кубиками.
- У форму для запікання наливаємо олію і розігріваємо її.
- Обсмажуємо цибулю та моркву до м'якості.
- Додаємо свинину та обсмажуємо до золотистого кольору.
- Викладаємо у форму капусту, цибулю з морквою та свинину.
- Посипаємо сіллю, перцем та лавровим листком.
- Заливаємо томатним соком.
- Накриваємо форму фольгою та запікаємо в розігрітій до 190-200 градусів духовці протягом 60-80 хвилин.
- Знімаємо фольгу та запікаємо ще 20 хвилин, щоб м'ясо підрум'янилося.
- За бажання посипаємо страву подрібненою петрушкою.
- Розкладаємо капусту по порціях та подаємо.
Читайте також:
Цьому аромату заздритиме весь під'їзд: рецепт картоплі, запеченої із салом у рукаві
Популярні новини зараз
Показати ще
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Ви будете здивовані цим смаком: рецепт гречки з куркою та квашеною капустою, запеченою в духовці