Продукти (на 4 порції) Курячі гомілки - 550 г (4 шт.) Ковбаски - 200 г Помідори - 270 г Перець болгарський - 250 г Цибуля ріпчаста - 150 г Часник - 15 г Паприка мелена - 1 ч. ложка Петрушка свіжа - 10 г Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - ​​20 мл

Курячі ніжки добре промийте проточною водою і обсушіть паперовим рушником.

У сковороді розігрійте олію. Викладіть курячі ніжки.

Обсмажте на великому вогні з кожного боку по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.

Цибулю та часник очистіть, промийте та обсушіть. Наріжте невеликими кубиками і відправте в глибокий посуд.

Болгарський перець розріжте навпіл і видаліть насіння. М'якуш наріжте великими смужками і додайте до цибулі з часником.

Помідор наріжте великими шматочками і додайте миску. (При бажанні можна зняти шкірку, зробивши зверху помідора хрестоподібний надріз та заливши окропом на 1 хвилину.)

Всипте до овочів трохи більше 0,5 ч. ложки паприки, підсоліть і поперчіть, перемішайте.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Навіть хімія не потрібна: чим відмити унітаз від потік. Простий лайфхак

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Показати ще

У жаростійку форму відправте овочі, розрівняйте.

Ковбаски очистіть від оболонки і наріжте кружальцями. Викладіть на овочі.

Обсмажені курячі гомілки викладете поверх овочів та ковбасок. Посипте паприкою, що залишилася, підсоліть і поперчіть.

Відправте форму в духовку на 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Курячі ніжки, запечені з ковбасками та овочами, готові.

Посипте рубаною зеленню та подавайте до столу.

Тепер від вас не відчепляться, поки його не приготуйте: рецепт млинцевого пирога з куркою та сиром

А підливу захочеться випити: рецепт соковитої курки по-грузинськи, яка готується у вершках