Для приготування чудового листкового салату "Мімоза" з сиром, дотримуйтесь цих простих кроків і насолоджуйтесь чудовим смаком:

Інгредієнти:

  • 350 г сардини (відвареної чи консервованої)
  • 5 яєць
  • 250 г моркви
  • 200 г пастоподібного сиру (жирність до 5%)
  • 20 г французької гірчиці у зернах
  • Зелень для прикраси

Приготування:

  1. Підготовка моркви: Вимийте моркву та поставте її варитися у підсоленій воді. Дайте їй проваритись протягом 30–40 хвилин до м'якості. Потім остудіть та очистіть.

  2. Варіння яєць: Зваріть яйця круто, відваривши їх приблизно 10 хвилин. Після варіння остудіть яйця і акуратно відокремте білки від жовтків.

  3. Приготування сирної заправки: У глибокій мисці з'єднайте пастоподібний сир із французькою гірчицею. Добре перемішайте до отримання однорідної маси.

    Популярні новини зараз

    У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

    Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

    Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

    Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

    Показати ще
  4. Обробка риби: Ретельно розімніть сардину вилкою, надаючи їй м'яку текстуру.

  5. Підготовка яєць: Натріть білки на дрібній тертці, створюючи легкий і повітряний шар.

  6. Збір шарів у формі: На тарілці для подачі встановіть форму для листкового салату. Першим шаром укладіть натерті білки, потім викладіть половину розм'якшеної сардини.

  7. Творожний шар: Поступово розподіліть сирно-гірчичну заправку по шару риби.

  8. Морковний шар: Натріть очищену моркву на дрібній тертці і покладіть її у форму, створюючи наступний шар.

  9. Повторення шарів: Повторіть шари, додавши другу половину розм'якшеної сардини. Останній верхній шар покрийте сирним соусом.

  10. Декорування: Дрібно натріть яєчні жовтки і посипте ними верхній шар салату. Акуратно приберіть форму і прикрасьте страву свіжою зеленню на ваш смак.

Дотримуючись цих кроків, ви створите не тільки смачну, але й гарну страву, яка порадує очі та задовольнить ваш смаковий рецептор.

Смачного!

Читайте також:

А у нас би на таких їздили: у США виявили цвинтар унікальних автомобілів, які нікому не потрібні