- Молоко 0.5 л;
- Вода 200 мл;
- Яйця – 2 штуки;
- Цукор - 3 стол.
- Ванілін за смаком
- Твердий сир – 250 грам;
- зелень кінзи до смаку
Насамперед необхідно спекти млинці.
Для цього в півлітра молока влити 200 мл води.
Збити в круту піну 2 білки. Жовтки розтерти з 3 столовими ложками цукру і додати ванілін, і олії з півсклянки. Цю масу змішати з|із| розведеним молоком.
Акуратно додаємо борошно-2,5 склянки, змішуємо і додаємо збиті білки. Починаємо випікати.
Начинка готується з 250 г твердого сиру, який перетирається через тертку і змішується з рубаною зеленню.
На кожен млинець кладемо начинку, згортаємо конвертом і на лист. Запекти до розплавлення сиру за температури 220 градусів.
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Читайте також:
Ви точно хвастатиметеся цим рецептом: як приготувати соковиту закуску з лаваша з начинкою з овочів
Рецепт найсмачнішої та правильної начинки з капусти для домашніх пиріжків: ви не пошкодуєте
Ласощі, які самі просять у рот: рецепт картопляних пиріжків з ковбасною начинкою
Ласощі, які вразять кожного: рецепт ніжного краківського сирника з начинкою та легким тестом