Як приготувати прості та смачні бутерброди з м'ясом, обсмаженим у льєзоні:
-
Підготовка інгредієнтів:
- Візьміть нежирну свинину і наріжте її на тонкі скибочки приблизно 5-7 мм завтовшки, щоб вони відповідали майбутнім бутербродам.
- В окремій мисці розбийте два яйця, додайте 80-100 г майонезу, посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте, створюючи льозон.
-
Обсмажування м'яса:
- На гарячій сковороді додайте 2-3 ст. л. рослинного масла. Вмочуйте скибочки м'яса в приготований льєзон і обсмажуйте їх по хвилині з кожного боку до золотистої кірки. Готові шматочки м'яса укладайте на тарілку.
-
Приготування льєзону:
- У ту ж сковороду додайте льєзон, що залишився, і доведіть його до готовності, утворюючи смачний соус.
-
Приготування зелені:
- Наріжте зелень, наприклад, цибулю, на дрібні шматочки, які підходять для бутербродів.
-
Збір бутербродів:
- Наріжте хліб на скибочки, вибравши товщину і форму нарізки на ваш смак.
- Викладіть на кожну скибочку хліба обсмажене м'ясо та шматочки льєзону. Посипте зверху нарізаною зеленню, створюючи візуально апетитні бутерброди.
-
Подання:
Популярні новини заразПоказати ще"Зустрінемося у суді": учасниця шоу "Холостяк" Софія Шамія втекла від Цимбалюка і погрожує
Сергій Жадан в Польші вирішив віддати свою Медаль Свободи: "Велика честь отримати"
Рецепт, від якого пахне затишком: вершково-грибний пиріг з картоплею, який хочеться їсти прямо з запалу-спеку
"Ой, Світлано…": Максим Галкін заговорив українською, поки Лобода мовчить
- Ваші прості, але насичені бутерброди готові до подачі! Насолоджуйтесь чудовим поєднанням обсмаженого м'яса, льєзону та свіжої зелені, приготовленим лише за кілька кроків.
