Ми надихнулися оригінальною ідеєю приготувати котлети з квашеної капусти, і результат перевершив усі очікування!

Ця страва не тільки виявилася смачною, але й викликала здивування у тих, хто куштував її, дізнавшись, що основою фаршу послужила квашена капуста.

Щоб і вам відчути цей смачний експеримент, пропонуємо наступний рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 г квашеної капусти
  • 150 г цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 яйця
  • 10 г цукру
  • 200 г борошна
  • 1 ч. ложка харчової соди
  • Рослинна олія для смаження (за потребою)
  • Свіжемелений чорний перець (за смаком)

Кроки приготування:

  1. Підготовка інгредієнтів: Чим квашену капусту, щоб позбутися зайвої кислоти, потім поріжте її дрібними шматочками. Помістіть капусту в миску, залийте холодною водою і дайте 30 хвилин постояти. Після цього ще раз відіжміть. Розкладіть на дошку і наріжте ще дрібніше.

  2. Підготовка фаршу: Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Пропустити часник через прес. Додайте цибулю та часник до капусти. Вбийте яйця, додайте цукор і добре перемішайте.

    Популярні новини зараз

    Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

    Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

    Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

    Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

    Показати ще
  3. Додавання борошна та соди: В окремій ємності перемішайте борошно з харчовою содою. Потім додайте цю суміш до капустяного фаршу. Посоліть і поперчіть до смаку, ретельно перемішуючи.

  4. Смаження котлет: Розігрійте олію у великій сковороді. Ложкою викладайте порції маси з капусти, тримаючи відстань між ними. Обсмажуйте по обидва боки до золотистої кірки.

  5. Подача: Викладайте готові котлети на тарілку. Повторіть процес з масою, що залишилася. Подавайте котлети гарячими, доповнюючи їх сметаною або томатним соусом до смаку.

Таким чином, ви створите дивовижну страву, яку можна подавати як гаряче частування на обід чи вечерю.

Смачного!

Читайте також:

У Путіна ноги ще більше почнуть тремтіти: завдано потужного удару по заводу, де виробляли "Панцирі"