Ми надихнулися оригінальною ідеєю приготувати котлети з квашеної капусти, і результат перевершив усі очікування!
Ця страва не тільки виявилася смачною, але й викликала здивування у тих, хто куштував її, дізнавшись, що основою фаршу послужила квашена капуста.
Щоб і вам відчути цей смачний експеримент, пропонуємо наступний рецепт.
Інгредієнти:
- 500 г квашеної капусти
- 150 г цибулі
- 2 зубчики часнику
- 2 яйця
- 10 г цукру
- 200 г борошна
- 1 ч. ложка харчової соди
- Рослинна олія для смаження (за потребою)
- Свіжемелений чорний перець (за смаком)
Кроки приготування:
-
Підготовка інгредієнтів: Чим квашену капусту, щоб позбутися зайвої кислоти, потім поріжте її дрібними шматочками. Помістіть капусту в миску, залийте холодною водою і дайте 30 хвилин постояти. Після цього ще раз відіжміть. Розкладіть на дошку і наріжте ще дрібніше.
-
Підготовка фаршу: Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Пропустити часник через прес. Додайте цибулю та часник до капусти. Вбийте яйця, додайте цукор і добре перемішайте.
Популярні новини заразСнігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
-
Додавання борошна та соди: В окремій ємності перемішайте борошно з харчовою содою. Потім додайте цю суміш до капустяного фаршу. Посоліть і поперчіть до смаку, ретельно перемішуючи.
-
Смаження котлет: Розігрійте олію у великій сковороді. Ложкою викладайте порції маси з капусти, тримаючи відстань між ними. Обсмажуйте по обидва боки до золотистої кірки.
-
Подача: Викладайте готові котлети на тарілку. Повторіть процес з масою, що залишилася. Подавайте котлети гарячими, доповнюючи їх сметаною або томатним соусом до смаку.
Таким чином, ви створите дивовижну страву, яку можна подавати як гаряче частування на обід чи вечерю.
Смачного!
Читайте також: