Інгредієнти:
- Оливкова олія: 2 ст. ложки
- Лимон: ½ штуки
- Мед: 2 ст. ложки
- Чеснок: 1 зубчик
- Соєвий соус: 1½ ст. ложки
- Імбир мелений: ½ ч. ложки
- Чорний перець мелений: за смаком
- Кетчуп: 200 гр
- Курячі стегенця: 4 штуки
Приготування:
-
Розігрійте духовку до 200 ° C і ретельно змастіть дно форми для запікання двома ложками оливкової олії.
-
Сік половини лимона вичавіть і перемішайте з медом, подрібненим часником, соєвим соусом, імбиром, чорним перцем і кетчупом. Додайте оливкову олію, що залишилася. Оливу, що вийшла, підігрійте в каструлі на середньому вогні протягом 2 хвилин, потім остудіть.
-
Курячі стегенця осушіть паперовими рушниками, розподіліть рівномірно формою для запікання. За допомогою пензлика ретельно покрийте глазур'ю кожне стегенце.
-
Запікайте курку в розігрітій духовці приблизно 40 хвилин до отримання золотистої рум'яної кірки.
Популярні новини заразВідключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Таким чином, ви створите смачну та ароматну страву з соковитими курячими стегенцями, вкритими апетитною глазур'ю, яка додасть їм вишуканий смак.