Інгредієнти:
- Оливкова олія: 2 ст. ложки
- Лимон: ½ штуки
- Мед: 2 ст. ложки
- Чеснок: 1 зубчик
- Соєвий соус: 1½ ст. ложки
- Імбир мелений: ½ ч. ложки
- Чорний перець мелений: за смаком
- Кетчуп: 200 гр
- Курячі стегенця: 4 штуки
Приготування:
-
Розігрійте духовку до 200 ° C і ретельно змастіть дно форми для запікання двома ложками оливкової олії.
-
Сік половини лимона вичавіть і перемішайте з медом, подрібненим часником, соєвим соусом, імбиром, чорним перцем і кетчупом. Додайте оливкову олію, що залишилася. Оливу, що вийшла, підігрійте в каструлі на середньому вогні протягом 2 хвилин, потім остудіть.
-
Курячі стегенця осушіть паперовими рушниками, розподіліть рівномірно формою для запікання. За допомогою пензлика ретельно покрийте глазур'ю кожне стегенце.
-
Запікайте курку в розігрітій духовці приблизно 40 хвилин до отримання золотистої рум'яної кірки.
Популярні новини заразПрипинення вогню вже цьогоріч: Буданов розповів, чому це цілком можливо і коли закінчиться війна з рф
Світло дорожчає: коли платіжки "вдарять" по кишені та чому 6 гривень за кіловат-годину - це не кінець
Штрафи повертаються: що чекає на українських підприємців з 1 серпня
Українців почнуть штрафувати за використання світла: як електроенергія залишить без грошей
Таким чином, ви створите смачну та ароматну страву з соковитими курячими стегенцями, вкритими апетитною глазур'ю, яка додасть їм вишуканий смак.