Інгредієнти:
- Оливкова олія: 2 ст. ложки
- Лимон: ½ штуки
- Мед: 2 ст. ложки
- Чеснок: 1 зубчик
- Соєвий соус: 1½ ст. ложки
- Імбир мелений: ½ ч. ложки
- Чорний перець мелений: за смаком
- Кетчуп: 200 гр
- Курячі стегенця: 4 штуки
Приготування:
-
Розігрійте духовку до 200 ° C і ретельно змастіть дно форми для запікання двома ложками оливкової олії.
-
Сік половини лимона вичавіть і перемішайте з медом, подрібненим часником, соєвим соусом, імбиром, чорним перцем і кетчупом. Додайте оливкову олію, що залишилася. Оливу, що вийшла, підігрійте в каструлі на середньому вогні протягом 2 хвилин, потім остудіть.
-
Курячі стегенця осушіть паперовими рушниками, розподіліть рівномірно формою для запікання. За допомогою пензлика ретельно покрийте глазур'ю кожне стегенце.
-
Запікайте курку в розігрітій духовці приблизно 40 хвилин до отримання золотистої рум'яної кірки.
Популярні новини заразПоказати щеЧарівний новорічний рецепт: салат "Діана" з плавленим сиром, буряком та магією
Тепер ніяк не пересидіти: мобілізація готує сюрприз "ухилянтам"
Грудень 2025: карта Таро для кожного знака Зодіаку розкриває доленосні шанси – хто розбагатіє, а хто зустріне кохання
ПФУ мовчить, а ви втрачаєте гроші: три хитрі способи підняти свою пенсію, про які ніхто не попереджає
Таким чином, ви створите смачну та ароматну страву з соковитими курячими стегенцями, вкритими апетитною глазур'ю, яка додасть їм вишуканий смак.
