Уявіть: на вашій тарілці димиться ароматне рагу, манячи рум'яними шматочками м'яса в густій, насиченій підливі. Що це? Це гуляш! Страва, історія якої сягає корінням у глибину століть, що зачаровує своєю простотою і одночасно багатогранністю. І сьогодні ми розповімо, як його приготувати.

Докладніше про приготування апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці читайте у нашому матеріалі.

Для приготування апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці нам знадобиться:

  • Свинина (нежирна) – 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква – 1 шт. (за бажанням)
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода - 500 мл
  • Сіль, перець – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Рослинна олія – для смаження

Спосіб приготування апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці:

  1. Нарізаємо:
    • Свинину – кубиками.
    • Цибуля – кубиками.
    • Морква – брусками (за бажанням).
  2. Обсмажуємо: на розігрітій олії швидко обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки.
  3. Додаємо: цибулю, гасимо до її м'якості.
  4. Вводимо: моркву (за бажанням), гасимо до напівготовності овочів.
  5. Загущаємо: посипаємо борошном, ретельно перемішуємо.
  6. Додаємо: томатну пасту, знову перемішуємо.
  7. Вливаємо: гарячу воду, солимо, додаємо лавровий лист.
  8. Тушимо: на повільному вогні 30-40 хвилин (чим довше, тим багатший смак).
  9. Подаємо: з улюбленим гарніром, прикрасивши зеленню.

Читайте також:

Весь тазик з'їдається за день: рецепт апетитних пиріжків з картоплею та квашеною капустою

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Показати ще

Ви здивуєтеся, наскільки вони виходять ніжними: рецепт м'ясних котлет із квасолею

Наскільки це просто та смачно: рецепт червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками