Крабові палички – 200 г Яблуко зелене, середнього розміру – 1 шт. Сухарики житні - 100 г Сир твердий – 150 г Яйця курячі – 4 шт. Лимонний сік – 0,5 ч. ложки Майонез - за смаком Сіль за смаком Перець – за смаком

Залити яйця холодною водою. Поставити на вогонь. Дати закипіти та варити на середньому вогні 10 хвилин. Потім злити воду, залити яйця холодною водою, охолодити.

Відкрити пачку сухариків.

Порізати крабові палички.

Варені яйця очистити та нарізати кубиками.

Сир нарізати соломкою.

Яблука вимити, вирізати серцевину та нарізати кубиками чи соломкою. Збризкати лимонним соком (щоб яблука не потемніли).

Усі інгредієнти скласти у миску. Посолити та поперчити до смаку (можна не солити). Заправити салат із крабовими паличками майонезом і добре перемішати.

Популярні новини зараз

Шок на ринку: супермаркети продають молоду картоплю за рекордно низькою ціною

Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя

Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

Пенсіонерів змусять сплачувати податки: які суми доведеться віддати

Показати ще

Читайте також:

Рідні попросять готувати це щодня: рецепт східних грінок з лавашу з крабовими паличками та сиром

І чому ми раніше таке не готували? Рецепт крабових паличок у листковому тісті з сиром, що робляться у духовці