Залити яйця холодною водою. Поставити на вогонь. Дати закипіти та варити на середньому вогні 10 хвилин. Потім злити воду, залити яйця холодною водою, охолодити.
Відкрити пачку сухариків.
Порізати крабові палички.
Варені яйця очистити та нарізати кубиками.
Сир нарізати соломкою.
Яблука вимити, вирізати серцевину та нарізати кубиками чи соломкою. Збризкати лимонним соком (щоб яблука не потемніли).
Усі інгредієнти скласти у миску. Посолити та поперчити до смаку (можна не солити). Заправити салат із крабовими паличками майонезом і добре перемішати.
Популярні новини зараз
Показати ще
Подарунки, сварки та талант Полякової: як Оля витрачає гроші чоловіка і чому вони мало не розлучилися
Як зупинити розростання малини на ділянці: 3 перевірені способи
Українці на межі продовольчого шоку: що чекати від цін на продукти перед Великоднем
MONATIK розповів, як у їхній родині з’явився “Боботик”: чому він хоче набити це назавжди на шкірі
Читайте також:
Рідні попросять готувати це щодня: рецепт східних грінок з лавашу з крабовими паличками та сиром