Залити яйця холодною водою. Поставити на вогонь. Дати закипіти та варити на середньому вогні 10 хвилин. Потім злити воду, залити яйця холодною водою, охолодити.
Відкрити пачку сухариків.
Порізати крабові палички.
Варені яйця очистити та нарізати кубиками.
Сир нарізати соломкою.
Яблука вимити, вирізати серцевину та нарізати кубиками чи соломкою. Збризкати лимонним соком (щоб яблука не потемніли).
Усі інгредієнти скласти у миску. Посолити та поперчити до смаку (можна не солити). Заправити салат із крабовими паличками майонезом і добре перемішати.
Популярні новини зараз
Показати ще
Три знаки Зодіаку, яким Всесвіт відкриває "білу смугу": зміни розпочнуться вже зараз
Магнітна буря накриває Землю: чому вам раптом погано і що реально допомагає, пояснення лікарів
Водії, не вбивайте свою гуму: найпоширеніші помилки зберігання шин, які скорочують їх життя
Чотири місяці на колінах та 471 день у окопі: український військовий розповів, як він вижив на Донеччині
Читайте також:
Рідні попросять готувати це щодня: рецепт східних грінок з лавашу з крабовими паличками та сиром
