Залити яйця холодною водою. Поставити на вогонь. Дати закипіти та варити на середньому вогні 10 хвилин. Потім злити воду, залити яйця холодною водою, охолодити.
Відкрити пачку сухариків.
Порізати крабові палички.
Варені яйця очистити та нарізати кубиками.
Сир нарізати соломкою.
Яблука вимити, вирізати серцевину та нарізати кубиками чи соломкою. Збризкати лимонним соком (щоб яблука не потемніли).
Усі інгредієнти скласти у миску. Посолити та поперчити до смаку (можна не солити). Заправити салат із крабовими паличками майонезом і добре перемішати.
Популярні новини зараз
Показати ще
Як пенсіонерам узагалі не платити за комуналку: хто має на це право і що потрібно зробити
США вперше депортували українців: фото повернення, яких ніхто не чекав
Пройшов ВЛК і думаєш, що завтра на фронт? Ось кому дозволять залишитися у тилу
ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців
Читайте також:
Рідні попросять готувати це щодня: рецепт східних грінок з лавашу з крабовими паличками та сиром