Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки без шкіри
  • 100 грам сиру (будь-якого добре тане)
  • 60 грам вершкового масла
  • Сіль (для приправлення, додайте стільки, скільки вам подобається)
  • Перець (за бажанням, можна додати для більшого аромату)
  • Половина чайної ложки куркуми (це для кольору та трохи аромату)
  • 200 грам пшеничного борошна
  • 1-2 курячі яйця (залежно від їх розміру)
  • 3 столові ложки води

Процес приготування:

  1. Підготовка інгредієнтів:

    • Збийте яйце в мисці, додайте сіль та куркуму, щоб вийшов ароматний та смачний "клей" для наших пальчиків.
    • Відбийте куряче м'ясо, розріжте його на шматочки так, щоб вийшли смужки або пальчики.
    • Тертий сир покладете на нижню частину кожного шматочка м'яса, це додасть сирного смаку та створить основу для наших рулетиків.
  2. Збір та формування:

    • Скрутіть кожен шматочок м'яса у формі "пальчика", щоб сир був у середині. Забезпечте, щоб краї були добре закриті, щоб сир не випливав.
    • Вмочіть кожен "пальчик" в яйце, щоб він добре "приклеївся".
    • Обваляйте кожен "пальчик" у муці, надаючи їм форму і переконавшись, що вони добре прикріплені.
  3. Приготування:

    • Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
    • Обсмажте "пальчики" з кожного боку до золотистості, звертаючи увагу, щоб не пересмажити.
    • Додайте трохи окропу в сковороду і прикрити кришкою. Це допоможе додатково протушкувати "пальчики" і зробити їх ніжнішими та соковитішими.
    • Готовність можна перевірити, наколотивши пальчик у товстому місці: сік має бути прозорим, без рожевих відтінків.
  4. Подання:

    Популярні новини зараз

    Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

    Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

    "Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

    Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

    Показати ще
    • Викладіть "м'ясні пальчики" на блюдо і полийте вершковим маслом зі сковороди.
    • Подавайте гарячими, коли вони ще соковиті та ароматні.

Смачного!