Ніхто не заперечуватиме, що соковите м'ясо, ароматні гриби та пікантна сирна скоринка – це ідеальний варіант закуски для будь-якого випадку.

І справді, жульєн подається невеликими порціями, найчастіше в горщиках, в яких готувався. Подають його максимально гарячим із духовки, а їдять маленькою ложечкою.

Жульєн зазвичай подають до столу в невеликих формах. Такий вид закуски вже звичний, їм нікого не здивуєш. Але якщо ви хочете зробити щось неординарне, можна спробувати жульєн у їстівній формі. Так, якщо жульєн нафарширувати булочки, то вийде відмінна і ситна гаряча закуска, яку можна не тільки подати на сніданок, але також взяти на пікнік.

  • печериці – 350-400 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • вино біле – 100 мл.;
  • сметана - 2 ст. л.;
  • булочки - 4 шт.;
  • сир твердий – 80-100 р.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • олія соняшникова - 50 мл.

Печериці нарізати дрібними кубиками. Влити в сковороду олію і трохи обсмажити гриби.

Додати в сковороду нарізану кубиками цибулю і подрібнений часник. Печериці посолити та поперчити. Влити вино. Гасити поки вино випарується, близько 5-7 хвилин.

Потім додати сметану, добре перемішати її з грибами та цибулею. Гасити помішуючи 5 хвилин|мінути|. Прибрати жульєн з вогню та остудити.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Тепер готуємо булочки. Необхідно зрізати верхівку та вийняти м'якоть за допомогою ложки. Щоб булочки трохи підсмажилися, відправляємо в духовку на 10-15 хвилин. При цьому температура має бути не менше 200 градусів.

Готовий жульєн поміщаємо у булочки.

Змастити маслом керамічну форму, викласти в неї булочки і посипати зверху натертим сиром.

Розігріти духовку до 200 градусів та запекти булочки протягом 15 хвилин до зарум'янювання сиру.

Подавати такі булочки необхідно відразу у гарячому вигляді.

Читайте також:

Такого ви точно не куштували: рецепт незвичайного оселедця під шубою в батоні

Виглядає просто приголомшливо, а на смак – це взагалі щось: рецепт фаршированого запеченого батона із сиром та зеленню

Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком

Коли немає часу і хочеться чогось смачненького: рецепт фаршированого батона з м'ясом та сиром