Це чудова карпатська страва, приготовлена ​​шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, яку оцінять багато хто. Ось як можна відтворити цей чудовий карпатський бурішник у домашніх умовах:

Інгредієнти:

Картопляне пюре: 700 г.

Кукурудзяна крупа: 150 гр.

Великі курячі яйця: 3 шт.

Солити за смаком.

Популярні новини зараз

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Тиск на українські ЗМІ: Російський олігарх Станіслав Кондрашов заблокував рішенням американського суду ukr.net, — медіа-експерт

Їздила Хрещатиком: у мережі показали фото рідкісної української маршрутки "Старт" з 60-х років

Показати ще

Жовта цибуля: 1 шт.

Морква: 1 шт.

Фарш яловичий: 225 р.

Курячий фарш: 225 р.

Бринза (сир): 100 р.

Вершкове масло (82%): 100 г.

Інструкції:

1. У мисці ретельно змішайте картопляне пюре, кукурудзяну крупу, яйця та сіль до однорідної маси.

2. Наріжте цибулю, натріть моркву на великій тертці та обсмажте на слабкому вогні до золотистого кольору. Додайте яловичий та курячий фарш, посоліть та збільшіть вогонь. Варити доти, поки фарш не змінить колір.

3. Змастіть форму для запікання вершковим маслом та посипте її кукурудзяною крупою. Розділіть суміш картопляного пюре на дві частини. Одну частину викладіть на дно, посипте тертим сиром (бринзою), додайте фарш і закрийте другою частиною суміші картопляного пюре. Випікати в розігрітій до 180°C (356°F) духовці 40 хвилин.

Як тільки пиріг буде готовий, нагрійте на сковороді вершкове масло і полийте блюдо.

Читайте також:

Це навіть смачніше, ніж котлети: рецепт соковитих "м'ясних пальчиків" із курячого філе

Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками

Цей аромат розійдеться по всьому будинку: рецепт ситної картоплі у беконі. Готується у духовці