- борошно 100 г;
- яйця курячі – 3 штуки;
- вершкове масло - 85 г;
- цукор - ½ ч.л. л.;
- сіль морська - ½ ч. л.;
Духовку заздалегідь розігріти до 180°С на режимі «гаряче повітря».
У каструлю влити 185 мл води, додати розм'якшене вершкове масло, цукор, сіль і розтопити все на вогні.
Зняти каструлю з вогню і постійно помішуючи лопаткою, всипати відразу все борошно і вимішати.
Одне яйце розбити в чашку і розбовтати вилкою.
У гаряче тісто по одному ввести два яйця, щоразу перемішуючи, потім по 1 ст. ложці додавати розбите третє яйце з чашки, поки|доки| тісто не вийде гладким і блискучим.
Деко застелити папером для випічки і викладати змоченою у воді столовою ложкою кульки з тіста на невеликій відстані один від одного.
Марс вривається у Лева: кому приготуватися до вибухових змін з 18 квітня по 1 травня
Світлий Великдень-2025: привітання близьким, друзям та колегам у прозі на свято
Alyona Alyona відмовилась від дуету з Parfeniuk: що сталося за лаштунками київського концерту
Ніколи не стрижіть нігті у ці дні: на що вказують прикмети
Випікати еклери в розігрітій духовці 15-20 хвилин|мінути|, потім знизити температуру до 150°С і випікати ще близько 15 хвилин|мінути|.
Яйце, що залишилося, відварювати 5-6 хвилин, потім почистити.
Приготувати начинку: нарізати рибу маленькими шматочками, цибулю тонко порізати навскоси, кріп дрібно порубати, все перемішати, потім додати плавлений сир і ще раз перемішати.
Викласти в сирну начинку яйце і роздавити його вилкою, потім поперчити і перемішати.
Еклери остудити, надрізати збоку та наповнити рибною начинкою.
Читайте також:
Старовинний рецепт єврейської закуски: готуємо смажену капусту з яйцем та морквою
Ви точно хвастатиметеся цим рецептом: як приготувати соковиту закуску з лаваша з начинкою з овочів