Тісто філо, лист за смаком
Куряче філе 400 г
Печериці 300 г
Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
Вершки 50 г
Твердий сир 90 г
Олія вершкове 73% 50 г

Куряче філе, гриби та цибулю наріжте невеликими кубиками. Натріть сир на великій тертці.

Підсмажте м'ясо у розігрітій сковороді протягом 5-7 хвилин. Додайте цибулю, гриби, спеції, перемішайте. Влийте вершки. Просмажте до готовності, перекладіть у миску і дайте трохи охолонути.

Додайте|добавляйте| сир, перемішайте.

Викладіть листи тесту, як показано на відео, перемазавши їх розтопленим вершковим маслом. Викладіть начинку, загорніть і випікайте в розігрітій на 180 ° C духовці протягом 30-40 хвилин.

Читайте також:

У ньому немає ні ложки борошна: рецепт ситного та соковитого м'ясного пирога в капустяному листі

Популярні новини зараз

Серпень-2025 під знаком змін: хто зустріне кохання, а хто переможе свої страхи – гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Лесю Нікітюк "зловили" на вечірці після народження сина: "Вдома мене чекають. Аж плачуть"

Рецепт тривожних почуттів: чого насправді бояться знаки Зодіаку у стосунках

Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада

Показати ще

Його називають "Польський равлик": рецепт апетитного листкового пирога з м'ясним фаршем

Його з'їдають і просять ще: рецепт старовинного карпатського картопляного пирога з м'ясним фаршем