Рецепт рулету з лаваша "Морська фантазія".

Інгредієнти на 10 порцій:

1 тонкий лист лаваша.

1 банка консервованого тунця у власному соку.

3 скибочки плавленого сиру.

30 г зеленого лука.

Популярні новини зараз

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

4 варені курячі яйця.

1,5 ст.л. томатного кетчупа.

1,5 ст. майонезу.

20 г кропу.

1 щіпка чорного перцю.

Інструкції:

Дрібно нарізаємо зелену цибулю та кріп. Натріть плавлений сир на середній тертці.

Очистіть варені яйця і натріть їх на середній тертці також.

Злийте рідину з консервованого тунця. Додайте тунець до підготовлених інгредієнтів. Приправити чорним перцем.

Рецепт швидких та апетитних рулетиків із лавашу з консервованою рибою. Фото: YouTube

Потім додайте в суміш майонез та кетчуп. Знову приправте чорним перцем. Все добре перемішайте.

Розділіть начинку, що вийшла, на дві рівні частини.

Після цього розрізаємо лист лаваша на дві частини.

Поступово розподіліть половину начинки по одному листу лаваша.

Зверху покладіть другий лист лаваша і викладіть на нього начинку, що залишилася.

Щільно згорніть.

Покладіть рулет у морозилку на 20 хвилин, щоб він застиг.

Після охолодження дістаньте рулет із морозильної камери та гострим ножем наріжте рулет на порції бажаного розміру.

Читайте також:

І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

На Великдень ви всіх здивуєте цією смакотою: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками