Рецепт смачної запіканки "Господиня відпочиває".
Інгредієнти:
500 г капусти.
400 г яловичини.
1 морква.
1 цибулина.
Українців почнуть штрафувати за використання світла: як електроенергія залишить без грошей
Як перемогти вологу в теплиці та врятувати врожай: бюджетні лайфхаки для городників
Відпустіть це – і Джекпот ваш: 3 знаки Зодіаку, яким літо 2025 обіцяє великий виграш
Злата Огнєвіч показала весілля з відомим співаком, Решетній привітав: "Вже не Холостячка"
Сіль.
Перець.
150 г твердого сиру
4-5 столових ложок сметани.
Інструкції:
Яловичину нарізаємо шматочками у стилі гуляшу. Капусту шаткуємо дрібно. Натріть моркву і наріжте цибулю.
Капусту посоліть і поперчіть, потім додайте 4 ст.л. рослинної олії і добре перемішайте.
Змастіть форму для запікання вершковим маслом. Викладіть на дно яловичину, приправте сіллю та перцем.
Поверх м'яса викладіть цибулю, а потім терту моркву. Потім додайте нашатковану капусту.
Розрівняйте пласти та посипте зверху тертим сиром. Полити сметаною.
Потім залишиться тільки випікати за температури 180 градусів Цельсія 50-60 хвилин.
Читайте також:
На Великдень ви всіх здивуєте цією смакотою: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками
Через стол не встанете без добавки: рецепт простого пирога з куркою на сметані
Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем
Краще будь-яких пиріжків: рецепт ситних картопляників із сиром, від яких ви точно не відмовитеся