Цей листковий омлет у японському стилі - чудова варіація для класичного звичного блюда.
Інгредієнти:
2 яйця.
2 ст. молока.
1 ст. соєвого соусу.
25 г шинки чи копченого м'яса, дрібно нарізаного.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
0,25 помідора, дрібно нарізаного.
25 г сыра, натертого.
2-3 гілочки зелені, дрібно нарізаною.
Рослинна олія.
Приготування незвичайного омлету:
Для початку в мисці змішайте яйця, молоко та соєвий соус, злегка збиваючи.
Дрібно нарізайте шинку чи копчене м'ясо.
Помідори потрібно помити та дрібно нарізати.
Потім натріть сир, використовуючи дрібну тертку і наріжте зеленню
Змішайте всі інгредієнти начинки у мисці.
Після цього нагрійте олію в сковороді на середньому вогні і вилийте частину омлету, щоб сформувати тонкий млинець.
Потім викладіть частину суміші начинки на половину млинця.
Накрийте начинку другою половиною млинця, надавши форму півмісяця.
При необхідності додайте ще олії на порожню сторону форми і влийте збиті яйця, щоб сформувати ще один тонкий млинець.
Викладіть ще начинки на половину нового млинця і складіть його, як раніше.
Так, продовжуйте викладати шарами і складати омлет, доки не буде використана вся яєчна суміш та начинка.
Обов'язково ретельно обсмажте зібране блюдо, переконавшись, що обидві сторони просмажилися, а сир розплавився.
Ось і все, після приготування, перекладіть страву на тарілку і подавайте гарячим.
Читайте також:
І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути
Він танутиме в роті: рецепт справжнього віденського паски
Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами