Цей листковий омлет у японському стилі - чудова варіація для класичного звичного блюда.

Інгредієнти:

2 яйця.

2 ст. молока.

1 ст. соєвого соусу.

25 г шинки чи копченого м'яса, дрібно нарізаного.

Популярні новини зараз

Петрушка, як таємний союзник городника: з якими овочами вона "дружить" найкраще

Alyona Alyona відмовилась від дуету з Parfeniuk: що сталося за лаштунками київського концерту

Літо-2025 в Україні: спека, посуха та наслідок глобального потепління, до якої погоди готуватимуться всім нам

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще

0,25 помідора, дрібно нарізаного.

25 г сыра, натертого.

2-3 гілочки зелені, дрібно нарізаною.

Рослинна олія.

Приготування незвичайного омлету:

Для початку в мисці змішайте яйця, молоко та соєвий соус, злегка збиваючи.

Дрібно нарізайте шинку чи копчене м'ясо.

Помідори потрібно помити та дрібно нарізати.

Потім натріть сир, використовуючи дрібну тертку і наріжте зеленню

Зелень: скрін з відео

Змішайте всі інгредієнти начинки у мисці.

Після цього нагрійте олію в сковороді на середньому вогні і вилийте частину омлету, щоб сформувати тонкий млинець.

Потім викладіть частину суміші начинки на половину млинця.

Накрийте начинку другою половиною млинця, надавши форму півмісяця.

При необхідності додайте ще олії на порожню сторону форми і влийте збиті яйця, щоб сформувати ще один тонкий млинець.

Викладіть ще начинки на половину нового млинця і складіть його, як раніше.

Так, продовжуйте викладати шарами і складати омлет, доки не буде використана вся яєчна суміш та начинка.

Обов'язково ретельно обсмажте зібране блюдо, переконавшись, що обидві сторони просмажилися, а сир розплавився.

Ось і все, після приготування, перекладіть страву на тарілку і подавайте гарячим.

Читайте також:

І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути

Він танутиме в роті: рецепт справжнього віденського паски

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами