Відварюємо буряки: вимиваємо, викладаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння; варимо приблизно 50 хвилин після закипання. Готовий буряк дістаємо з відвару і остудити. Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника.
Цибулю очищаємо. Цибулю та оселедець нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо в миску.
Перемішуємо.
Яйця очищаємо від шкаралупи. Розрізаємо яйця навпіл. У чашу блендера викладаємо яйця (відкладаємо 2 жовтки для прикраси) та вершкове масло. Додаємо щіпку солі.
Яблуко очищаємо та видаляємо серцевину. Нарізаємо м'якоть дрібними кубиками.
В окремій мисці з'єднуємо яєчно-олійну суміш та яблуко.
Створені для багатства: ці три знаки Зодіаку народжені, щоб купатися в грошах
В Україну мчить різке потепління: погода порадує приємною температурою та сонцем
Тепер діти будуть удома частіше: як змінили канікули та чого чекати батькам
Гідна заміна "Шубі": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею
Перемішуємо.
Буряк, що остигнув, очищаємо і нарізаємо кружальцями товщиною близько 7 мм.
Далі викладаємо 2-3 ч. ложки яєчно-яблучної начинки.
Поверх розподіляємо трохи оселедця з цибулею.
Акуратно знімаємо кулінарне кільце. У результаті у мене начинки вистачило на 8 бурякових кружечків, але може вистачити і 10.
Викладаємо закуску на блюдо.
Відкладені жовтки кришимо і прикрашаємо ними закуску. Зверху кладемо невелику гілочку кропу.
Закуска з буряка з оселедцем, цибулею та яйцями готова.