Відварюємо буряки: вимиваємо, викладаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння; варимо приблизно 50 хвилин після закипання. Готовий буряк дістаємо з відвару і остудити. Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника.
Цибулю очищаємо. Цибулю та оселедець нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо в миску.
Перемішуємо.
Яйця очищаємо від шкаралупи. Розрізаємо яйця навпіл. У чашу блендера викладаємо яйця (відкладаємо 2 жовтки для прикраси) та вершкове масло. Додаємо щіпку солі.
Яблуко очищаємо та видаляємо серцевину. Нарізаємо м'якоть дрібними кубиками.
В окремій мисці з'єднуємо яєчно-олійну суміш та яблуко.
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Перемішуємо.
Буряк, що остигнув, очищаємо і нарізаємо кружальцями товщиною близько 7 мм.
Далі викладаємо 2-3 ч. ложки яєчно-яблучної начинки.
Поверх розподіляємо трохи оселедця з цибулею.
Акуратно знімаємо кулінарне кільце. У результаті у мене начинки вистачило на 8 бурякових кружечків, але може вистачити і 10.
Викладаємо закуску на блюдо.
Відкладені жовтки кришимо і прикрашаємо ними закуску. Зверху кладемо невелику гілочку кропу.
Закуска з буряка з оселедцем, цибулею та яйцями готова.