Салат "Картопля по-корейськи" - картопляний салат із сирого овочу, з додаванням кількох спецій. Хрумка, легка і пікантна за смаком. Готувати легше легені, а смакота - за вуха не відтягнеш.

У таке складно повірити, але практично за тією ж технологією, що і морква по-корейськи, можна приготувати навіть картоплю.

Необхідні продукти:

Картопля (очищена) - 0,5 кг Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки Мускатний горіх – 0,5 ч. ложки Олія - ​​50 мл Соєвий соус - 50 мл Часник - 2 зубки

Картоплю очистити, вимити, нарізати тонкими брусочками (краще різати спеціальною шатківницею).

Підготовлену масу промити у 2-3 водах.

Воду довести до кипіння, всипати картоплю. Дочекатися, доки вода знову закипить і проварити 1 хвилину.

Потім пересипати картоплю в друшляк і знову промити.

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Додати червоний та чорний перець та мускатний горіх. Перемішати та укласти гіркою.

Олія закип'ятити.

Часник очистити і видавити через часнику на верхівку гірки картоплі. Зверху на часник налити гарячу олію.

Додати соєвий соус, перемішати. Поставити картоплю корейською в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Читайте також:

Їх захочеться хапати двома руками: рецепт крабових рулетиків у листковому тесті

Спробуйте зробити саме так: рецепт ніжних курячих крилець у томатному соусі, які з'їдаються відразу

Їх розхоплюють двома руками: рецепт домашніх пиріжків з картопляним пюре та черемшею