Салат "Картопля по-корейськи" - картопляний салат із сирого овочу, з додаванням кількох спецій. Хрумка, легка і пікантна за смаком. Готувати легше легені, а смакота - за вуха не відтягнеш.

У таке складно повірити, але практично за тією ж технологією, що і морква по-корейськи, можна приготувати навіть картоплю.

Необхідні продукти:

Картопля (очищена) - 0,5 кг Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки Мускатний горіх – 0,5 ч. ложки Олія - ​​50 мл Соєвий соус - 50 мл Часник - 2 зубки

Картоплю очистити, вимити, нарізати тонкими брусочками (краще різати спеціальною шатківницею).

Підготовлену масу промити у 2-3 водах.

Воду довести до кипіння, всипати картоплю. Дочекатися, доки вода знову закипить і проварити 1 хвилину.

Потім пересипати картоплю в друшляк і знову промити.

Популярні новини зараз

Мовчазний погляд, що змушував червоніти: Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко "виховувала" його за російську

Забутий рай для фанатів авто: знайдено закинутий автосалон з машинами на мільйони!

3 знаки Зодіаку, яким доведеться зробити доленосний вибір до кінця 2025 року

"Вони назвали мене товстою": Селена Гомес відверто зізналася, чому змушена ходити на терапію

Показати ще

Додати червоний та чорний перець та мускатний горіх. Перемішати та укласти гіркою.

Олія закип'ятити.

Часник очистити і видавити через часнику на верхівку гірки картоплі. Зверху на часник налити гарячу олію.

Додати соєвий соус, перемішати. Поставити картоплю корейською в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Читайте також:

Їх захочеться хапати двома руками: рецепт крабових рулетиків у листковому тесті

Спробуйте зробити саме так: рецепт ніжних курячих крилець у томатному соусі, які з'їдаються відразу

Їх розхоплюють двома руками: рецепт домашніх пиріжків з картопляним пюре та черемшею