Салат "Картопля по-корейськи" - картопляний салат із сирого овочу, з додаванням кількох спецій. Хрумка, легка і пікантна за смаком. Готувати легше легені, а смакота - за вуха не відтягнеш.
У таке складно повірити, але практично за тією ж технологією, що і морква по-корейськи, можна приготувати навіть картоплю.
Необхідні продукти:
Картопля (очищена) - 0,5 кг Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки Мускатний горіх – 0,5 ч. ложки Олія - 50 мл Соєвий соус - 50 мл Часник - 2 зубкиКартоплю очистити, вимити, нарізати тонкими брусочками (краще різати спеціальною шатківницею).
Воду довести до кипіння, всипати картоплю. Дочекатися, доки вода знову закипить і проварити 1 хвилину.
Потім пересипати картоплю в друшляк і знову промити.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Додати червоний та чорний перець та мускатний горіх. Перемішати та укласти гіркою.
Часник очистити і видавити через часнику на верхівку гірки картоплі. Зверху на часник налити гарячу олію.
Додати соєвий соус, перемішати. Поставити картоплю корейською в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Читайте також:
Їх захочеться хапати двома руками: рецепт крабових рулетиків у листковому тесті
Спробуйте зробити саме так: рецепт ніжних курячих крилець у томатному соусі, які з'їдаються відразу
Їх розхоплюють двома руками: рецепт домашніх пиріжків з картопляним пюре та черемшею