Яйця вимиваємо та 4 з них заливаємо гарячою водою. Після закипання води зменшуємо вогонь та варимо яйця 10 хвилин, до готовності. З готових яєць зливаємо воду і заливаємо холодною водою для охолодження.
Яйця краще відварити заздалегідь.
Охолоджені яйця очищаємо і нарізаємо кубиками.
Зелену цибулю і черемшу дрібно нарізаємо.
Сир натираємо на великій тертці.
Включаємо духовку для розігріву до 200 градусів.
Тісто розгортаємо у прямокутний пласт товщиною 2-3 мм. Розрізаємо тісто на квадрати зі стороною 7-10 см.
У центр квадрата з тіста викладаємо начинку. Кути заготовки загинаємо до центру та защипуємо тісто по краю, закриваючи начинку. У центрі заготовки залишаємо невеликий отвір.
Пиріжки викладаємо на лист, змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутом.
Випікаємо пиріжки із листкового дріжджового тіста з яйцями, сиром та зеленню в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
Гороскоп на завтра, 22 травня: гармонія Нептун-Сонце зробить мрію реальністю – дійте
Як зробити кріп пишним та ароматним: секрети підживлення, які працюють
Хто на порозі романтичного апокаліпсису: гороскоп на пропозицію руки та серця до кінця травня 2025 року
Жодних капітуляційних умов миру для України, — Юлія Тимошенко
Подаємо листково-дріжджові пиріжки з яйцями, сиром, черемшею та зеленою цибулею до чаю або з овочевим салатом.
Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею
Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем
Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся