З настанням літа так і хочеться побалувати себе чимось свіженьким, щойно зібраним з городу або купленим на розкладці зі свіжою зеленню.

Сьогодні ми розповімо, як приготувати корисний літній салат із простих, смачних та соковитих інгредієнтів.

Що нам знадобиться:

Огірки - 245 г (2 шт.)

Редис – 160 г

Бринза – 100 г

Шпинат – 60 г

Популярні новини зараз

За законами фізики бджоли та джмелі не вміють літати. Правда це чи ні?

Як приготувати справжню вишневу наливку. Ніжна і розслаблююча. Старовинний рецепт

Названы домашние коктейли для повышения потенции: с алкоголем и без

Показати ще

Оливкова олія – 30 мл (2 ст. ложки)

Гірчиця у зернах – 20 г (1 ч. ложка)

Сік лимонний – 2 ч. ложки

Майоран сушений - 1/2 ч. ложки

Сіль – 1/2 ч. ложки

Перець чорний мелений – 1/4 год.

Як приготувати салат з редискою, бринзою та шпинатом.

Насправді все дуже просто: спочатку потрібно порізати огірки і редиску, щоб вони виглядали як півколо. Намагайтеся робити нарізку середнього, не товстого та не дрібного розміру.

Далі в окремій невеликій ємності потрібно змішати оливкову олію, лимонний сік, гірчицю та майоран – це буде наша найсмачніша заправка до салату. Туди ж додаємо сіль та чорний перець, добре перемішуємо.

Після цього беремо велику тарілку і викладаємо на неї листя шпинату, яке до цього необхідно промокнути паперовими рушниками або серветками, щоб вони увібрали зайву вологу.

Потім на шпинат викладаємо скибочки огірків, а на них кладемо нарізану редиску. Нарізану кубиками бринзу кладемо поверх овочів.

Можна включити фантазію і розкласти редиску, огірки та бринзу в такому порядку, як вам здасться красивішим – адже салат ми не перемішуватимемо.

Нарешті, поливаємо це все нашим смачним соусом - салат з редискою, бринзою та шпинатом готовий!

Смачного!

Читайте також:

Ви не уявляєте собі цей аромат і смак: рецепт пирога-равлика з лавашу з сиром і полуницею

Ви навіть не здогадувалися про цю смакоту: рецепт "чебуреків" з капустяного листя з курячим фаршем

Цілий тазик розкидається миттєво: рецепт сирних булочок з помідорами та зеленою цибулею