Щоб приготувати рубані курячі котлети з плавленим сиром та овочами, насамперед підготуємо необхідний комплект продуктів:
Куряче філе - 500 г Сир плавлений - 70 г Морква – 115 г Цибуля ріпчаста - 100 г Зелень свіжа (петрушка та кріп) - 10 г (4-5 гілочок) Яйце - 1 шт. Крохмаль – 20 г (1 ст. ложка) Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком) Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки Приправа для курки – 1/2 ч. ложки Олія - 30-45 мл (2-3 ст. ложки)Цибулю та моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на великій тертці.
Куряче філе промити. обсушити, нарізати дрібними шматочками.
Плавлений сир натерти на великій тертці.
У кропу та петрушки обрізати товсті стебла, листя подрібнити.
Куряче філе, цибуля, морква, сир та зелень перекласти в миску. Всипати крохмаль.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Вбити яйце. Додати приправу, сіль та перець.
Все добре перемішати.
У сковороді розігріти олію. Столову ложку викласти котлетну масу на сковороду, надаючи форму котлет. Смажити 4 хвилини на середньому вогні під кришкою.
Перевернути і смажити без кришки ще 2 хвилини, до готовності.