Є такі домашні, затишні, нескладні рецепти, які постійно хочеться повторювати, адже вони просто, швидко, смачно. Саме таким є рецепт ніжного та соковитого пирога з аґрусом.
Отже, щоб приготувати пісочний пиріг з крихти, знадобиться такий набір продуктів:
- аґрус – 500 г;
- цукор – 325 г;
- кукурудзяний крохмаль – 20 г;
- борошно – 280 г;
- сіль - 1 щіпка;
- розпушувач – 1 ч. ложка;
- вершкове масло - 175 г;
- яйце – 1 штука;
- яблучний оцет – 10 мл.
Видаліть хвостики з аґрусу. З'єднайте ягоди з 150 г цукру та крохмалем.
Висипаємо більшу частину крихти у форму, утрамбуйте. Розподіліть зверху аґрус.
Зверху висипаємо крихту, що залишилася.
Ставимо в розігріту до 190 ° С духовку приблизно на 30-40 хвилин, зверху пиріг має стати золотистим. Дістаємо, даємо охолонути. Дістаємо із форми, нарізаємо, посипаємо шоколадною стружкою або цукровою пудрою.
Важливе церковне свято 15 квітня та Великий вівторок: що не можна робити сьогодні і як уберегти дім та рідних від бід та хвороб
Штрафи на Великдень і навіть 15 діб: за що каратимуть українців
Оля Полякова зізналася, що вийшла заміж "по зальоту", вона в родині така не одна: "Мамо, чого руку не підняла?"
Як підготувати ґрунт перед посадкою картоплі: поради агронома для відмінного врожаю
Швидко і дуже апетитно: рецепт ситних трубочок з лавашу з сиром та яйцями
Запишіть це або запам'ятайте: де потрібно зберігати часник, щоб він не висох і завжди був пружним