Баклажан великий – 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яйце куряче - 2 шт. Помідори чері – 3-4 шт. Часник - 1 зубок Кріп свіжий - пару гілочок Майонез легкий – 1 ст. ложка Олія для смаження - 2 ст. ложки Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Овочі потрібно помити, обсушити. Яйця відварити (8-10 хвилин), остудити, очистити.

Наріжте баклажан невеликим кубиком, цибуля півкільцями.

Розігрійте в сковороді олію, обсмажте в ній цибулю. Додайте баклажан, накрийте кришкою і готуйте на тихому вогні до м'якості та легкої рум'яності. Роздавіть зубчик часнику, додайте до овочів, готуйте ще хвилину.

Вимкніть плиту, додайте нарізаний кріп, перемішайте, остудіть. Часник викиньте, він мав лише віддати свій аромат овочам.

Перекладіть охолоджені смажені баклажани з цибулею і зеленню в зручний посуд, додайте нарубані крупно яйця.

У салат з яєць та баклажанів додайте нарізані помідори чері для соковитості та кислинки. Посоліть і поперчіть салат із помідорами, заправте майонезом, перемішайте.

Салат з баклажанів, помідорів та яєць подавайте відразу після приготування.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Ніжні, соковиті та неймовірно смачні: рецепт рубаних курячих котлет з рисом та болгарським перцем

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Їх з'їдають відразу по три штуки: рецепт рубаних курячих котлет із кукурудзою