Рецепт салату з курячою печінкою, баклажанами та помідорами здивує кожного вигідним поєднанням смаків. Кожен інгредієнт у ньому ніби точно створений один для одного.
Отже, щоб приготувати салат з курячою печінкою, баклажанами та помідорами, знадобиться такий набір продуктів:
- баклажан - 270 г (1 шт.)
- Печінка куряча – 200 г
- Помідори – 210 г (2 шт.)
- Перець болгарський – 120 г (1 шт.)
- Часник – 10 г
- Базилік свіжий – 5 листочків
- Оливкова олія – 50 мл
- Олія - 70-80 мл
- Сіль – до смаку
- Перець чорний мелений – за смаком
У миску вливаємо оливкову олію. Часник очищаємо, пропускаємо його через прес і додаємо до олії. Залишаємо на 50 хвилин.
Розігріваємо в сковороді половину олії і викладаємо туди печінку. Обсмажуємо 7-8 хвилин, солимо і перчимо. Відкидаємо готову печінку на друшляк і даємо їй охолонути.
У баклажану зрізаємо краї. Нарізаємо баклажанів невеликими кубиками.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо баклажани 8-10 хвилин, помішуючи. Відкидаємо на друшляк.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Помідор нарізаємо кубиками.
Остиглу печінку нарізаємо невеликими шматочками.
Подрібнюємо базилік.
У мисці поєднуємо підготовлені інгредієнти. Солимо і перчимо на смак.
Читайте також:
Його називають "Зимовий делікатес": рецепт салату з цвітної капусти з болгарським перцем на зиму.
Взимку одна баночка з'їдається за день: рецепт салату з буряка, перцю та моркви на зиму
І для бутербродів, і для салатів, і для м'яса: рецепт в'ялених помідорів у духовці на зиму